RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gaarde har medalje i blikket

(FOTO: Alf Ove Hansen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Vikings superdanske Allan Gaarde tør endelig snakke om medaljer i årets Tippeliga.

(Trykk på play-knappen for å se høydepunkter fra kampen)

VIKING – START 2-0:

VIKING STADION (Nettavisen): - Viking er blant de fire-fem lagene som kan ta medalje. Helt klart. Men det er for tidlig å fastslå at vi tar medalje allerede nå, gliser Gaarde overfor Nettavisen.

Viking spilte langt i fra sin beste kamp for sesongen søndag kveld, men hadde likevel ingen problemer med å slå Start. Seieren førte Stavanger-klubben opp på en foreløpig bronseplass i Tippeligaen.

- Vi er faktisk litt heldige i dag. Jeg synes ikke vi spilte en spesielt bra kamp, men jeg er selvsagt fornøyd med at vi likevel tar tre poeng, oppsummerer Uwe Rösler.

- Vi må være mer stabile
I motsetning til Gaarde, vil tyskeren ikke snakke om medalje – foreløpig.

- Nå er vi fem poeng foran Rosenborg, men jeg mener vi må heve oss ytterligere noen hakk for å etablere oss i toppen. Det handler om å være stabile på et høyt nivå, sier Rösler.

Peter Ijeh og Nicolai Stokholm sørget for Vikings mål i 2-0-seieren over Start. Foran kampen skværet Ijeh opp med Kristofer Hæstad, som han etter vårens oppgjør mot Start beskyldte for å ha kommet med rasistiske tilrop.

- Ja, jeg tok ham i hånden før kampen og vi ønsket hverandre lykke til med kampen, bekrefter han.

Imponert over Helstad
Nigerianeren har hittil i sesongen scoret ti mål. Men Ijeh tror det blir vanskelig å stjele toppscorertittelen fra Thorstein Helstad. Brann-spissen noterte seg for sitt andre hattrick for sesongen i 4-2-seieren over Stabæk og har nå scoret 13 mål i Tippeligaen.

- Han er en utrolig effektiv spiss. Målstatistikken hans denne sesongen er helt fantastisk, skryter Ijeh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere