RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gabrielsen tvilsom før VIF-kampen

Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Alexander Gabrielsen fikk seg en kraftig smell i låret i Vikings cupkamp mot Arna-Bjørnar. Nå står Brede Hangelands erstatter i fare for å miste seriekampen mot Vålerenga.

Tirsdag fikk Viking beskjed om at Brede Hangeland mister resten av vårsesongen. I går ble erstatteren Alexander Gabrielsen skadet i cupkampen mot Arna-Bjørnar.

Gabrielsen fikk seg en kraftig smell i låret mot slutten av oppgjøret mot bergenslaget. Nå er det uklart om 18-åringen blir klar til søndagens seriekamp mot Vålerenga.

- Han har fått seg et slag i lårmuskulaturen som har forårsaket en muskelblødning. Eller en kraftig lårhøne om du vil, sier Viking-lege Arild Olsen til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Olsen er det en viss fare for at U-landslagsspilleren må stå over kampen mot Vålerenga.

- Det kommer an på hvor fort muskulaturen blir myk igjen. Fysioterapeuten starter behandlingen av ham i dag, så i morgen vil vi vite mer. Men i verste fall går han glipp av én kamp, sier Olsen.

I tillegg til Hangelands langtidsskade, sliter Bjørn Dahl med en lårstrekk, mens en ankelskade tvang Kristian Sørli til å stå over gårsdagens 5-0-seier i cupen. Skadene kommer ekstra ubeleilig ettersom Viking har et tøft program for tiden. Tre dager etter VIF-kampen spilles den utsatte kampen mot Lillestrøm, før Odd Grenland kommer på besøk 16. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere