Gallas stakk av

Chelsea-forsvarer William Gallas dro på tjuvperm til Karibia etter en voldsom krangel med avtroppende manager Claudio Ranieri.

Franskmannen nektet å dra med Chelsea til helgens bortemøte med Manchester United, fordi han angivelig var skadet. Han var tatt ut til troppen som skulle møte United, til tross for den påståtte skaden.

Mandag ble det kjent at 26-åringen i stedet dro til Karibia. Gallas skal ha fortalt venner at han ikke kommer til å returnere til London-klubben dersom Ranieri mot formodning får fortsette som sjef på Stamford Bridge.

Onsdagens 2-2-kamp mot Monaco var Gallas' første opptreden i den blå drakten på tre uker, etter å ha vært ute med sykdom og skader. Da Rainier gjorde det klart at han ville plassere Gallas på benken på Old Trafford, ble det for mye for franskmannen.

Klokken 19 lørdag kveld satte forsvarsspilleren seg i en drosje fra London til Luton, for å fly til via Frankrike til Karibia. Trolig har han dratt til sitt fødested Guadaloupe, skriver The Sun.

Det er ikke er ikke første gang Claudio Ranieri havner i bråk med spillerne sine. Midtbanespiller Juan Veron skal ha bedt pent om å slippe å spille bortemøtet med Monaco på grunn av at han ikke følte seg frisk. Likevel ble argentineren sendt på banen etter hvilen.

Og Gallas har flere ganger kritisert italieneren for bruke ham på høyrebacken. Til tross for dette undertegnet franskmannen en ny fireårskontrakt med Chelsea i fjor sommer.

Det er forventet at Chelsea erstatter Rainier med Porto-trener Jose Mourinho straks sesongen er unnagjort. Foreløpig har likevel ikke Ranieri fått noen avklaring angående stillingen sin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.