Gå til sidens hovedinnhold

Galoppfest før jackpotsøndag?

Med store jackpotter både på Solvalla og Sørlandet søndag, skal Nettavisens galoppeksperter først fange fire rette fra Täby galopp.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen var i gevinsthumør på Jägersro galoppbane i Malmø onsdag og fem andelslag på Eksperten fanget fire rette og flotte 9 065 kroner i utbetaling på hver. For øvrig holder Nettavisens tipsform seg strålende. Tross at vi ikke fanget sju rette i V75-spillet på noen andelslag eller på Nettavisens egne tipsforslag lørdag, ble det faktisk ca 150 000 kroner i gevinster da en hel mengde andelslag inneholdt seks rette. Tipsener på Lome Oda var en av lørdagens godbiter fra Nettavisen, i tillegg til at vi lanserte andrevalget Fleetfoot Hanover som DD-banker etter de mange strykningene som kom i løpet av lørdag formiddag. Dermed har Nettavisen spilt inn ca 1 million kroner siden forrige fredag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag er det ikke mye tid til hvile. Det starter som det ofte gjør om søndagene med galopp fra Sverige. I vintermånedene er det Täby galoppbane i Stockholm som i all hovedsak er vertskap og søndag er det V4 som gjelder. Deretter overtar Solvalla med en gedigen jackpotomgang i V64-spillet der det ligger 1.374.396 NOK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette på Romme fredag. Harstad har så egen V5-omgang med spillestopp kl 15.40. Og til sist, men ikke minst så er det internasjonal V65 med herlige 586 322 kroner ekstra i sekserpotten og der vanskelighetsgraden er høy.

Innleveringsfrister Täby galopp søndag
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen:
Drøyt to uker før jul byr Täby på en søndagsgalopp av det krevende slaget. Vi setter vår lit til 7 Zingoalla Zaid i V4-2/DD-1. Gikk flott sist bak to topphester og har hele tiden hatt vinteren som sin beste årstid. Med fire handicapløp tror vi det er god mulighet en meget solid utbetaling. 8 Macbeth i V4-1 og 10 Holiday Reading og 12 Royal Games i V4-4 er norske håp, som slett ikke er sjanseløse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken