*Nettavisen* Sport.

Game over for Henin

Foto: AP/SCANPIX

Knust av Serena Williams i kvarten.

01.04.08 21:56

I kvartfinalen i Sony Ericsson Open var det duket for en reprise av fjorårets finale, der Serena Williams vant etter å ha slått belgiske Justine Henin.

Og nok en gang var det den amerikanske tennisstjernen som trakk det lengste strået. Williams, seedet som nummer åtte, utklasset toppseedete Henin med settsifrene 6-2 og 6-0.

Henin fikk absolutt ingenting til å stemme og gjorde hele 32 feil i kampen. Williams, på sin side, gjorde bare halvparten så mange feil og hadde ingen problemer med å knuse Henin.

Selv var Williams overrasket over at hun vant så enkelt.

– Jeg hadde ikke forventet å vinne så lett over spilleren som er ranket som nummer en i verden og som var i klart best form i fjor. Alt fungerte bra i dag, sier Williams ifølge Reuters.

Dermed er hun klar for semifinalen – en semifinale som fort kan bli en enda råere duell enn kvartfinalen mellom Williams og Henin var spådd å bli.

Storesøster Venus Williams, seedet som nummer sju, spiller nemlig også kvartfinale. Hun møter tøff motstand i tredjeseedete Svetlana Kuznetsova fra Russland. Men klarer Williams å vinne over Kuznetsova er det duket for Williams mot Williams.

Søstrene har møtt hverandre 16 ganger tidligere – Serena har vunnet åtte av de møtene, Venus sju.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag