RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.betsson.com

Game over for Lodden

Både Annette Obrestad og Johnny Lodden røk ut på første dag av pokerturneringen i København.

Det gjorde dessverre også gode kort som Dag Martin Mikkelsen og Kristian Kjøndal. Jørpelands store pokersønn, Johnny Lodden, slet tungt og ble slått ut etter bare fire timer.

- Det var lite som stemte. Fikk mange set-ups mot meg og måtte kaste overpar på flopp tre-fire ganger og tress mot hus og litt forskjellig, forklarte Johnny Lodden etterpå (Se videointervju nederst i artikkelen).

Men tolv norske spillere var blant de 82 som gikk videre fra spilledag 1A i Nordens største pokerturnering, som er den åttende av totalt elleve turneringer i sesong fire av European Poker Tour (EPT).

God start for Eidsvig
Årets nykommer i Skandinavia i fjor, Trond Erik Eidsvig, er blant de som overlevde første spilledag. 22-åringen fra Ålesund har 35.400 i sjetonger (alle startet med 10.000, red. anm.).

Eidsvig vant Master Classics i Amsterdam i fjor høst og imponerte i tillegg i flere EPT-turneringer. Han kan gå hele veien til topps i København. Det kan også Thor Hansen (60), som tar med seg 20.200 i sjetonger til spilledag to.

Annette Obrestad og Dag Martin Mikkelsen satt sammen med Stefan Aas Hansen og Andreas Høivold på bord 35. Høivold var den eneste nordmannen som overlevde "dødens bord".

Desperat og gal
En nøkkelhånd for kristiansanderen var da en spiller med lite sjetonger satset alt og fikk syn av lilleblind, mens Andreas satt i storeblind med AJ på hånden.

- Du er desperat, sa Høivold til førstemann.

- Og du er gal, sa han til lilleblind.

- Men jeg er enda mer desperat og gal, gliste Høivold og synte.

Motspillerne hadde KQ og 99 på hånden, men det kom en knekt på floppen som sørget for at Andreas Høivold tredoblet sjetongstakken sin. Les Høivolds ferske blogg her.

Peter Eastgate og Ola Brandborn er sjetongledere så langt med nesten 80.000 hver. Kvalspilleren Børge Dypvik er beste nordmann med 44.200.

Spennende dueller
Onsdag spilles dag 1B og da skal flere sterke nordmenn i aksjon. Henning Granstad, Jonas Helness og Jan-Olav Sjåvik er blant disse.

Det er flere interessante dueller å finne i bordtrekningen. William Thorson og Tony Guoga sitter på bord 26, mens Andy Black og Luca Pagano sitter på bord 28.

Sjåvik sitter på bord med Johan Storåkers, mens Per Erik Løff og Vegard Mandal sitter på bord 30 sammen med tidligere verdensmester Tom McEvoy samt Roland De Wolfe og Peter Hedlund.

Nettavisen vil følge Nordens største pokerturnering tett helt fram til den avsluttes lørdag. Hvis du vil følge turneringen direkte, kan du gjøre det hos Norsk Pokermagasin. De to siste dagene - fredag og lørdag - sender arrangørene turneringen direkte på web-tv.

Les flere pokerartikler her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere