RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Gamlingene» vil fortsette

Sist oppdatert:
Den eldre garde på håndballandslaget ønsker ikke å gi seg med det første. Veteranene vil først ha med seg EM på hjemmebane om to år.

ST. GALLEN (TV 2 Nettavisen): Etter VM i Tunisia i fjor forsvant Glenn Solberg, Frode Hagen og Marius Riise ut av landslaget. Den eneste som helt sikkert skulle være med helt til EM på hjemmebane i 2008, var Steinar Ege.

- Hadde vært gøy
Nå har flere av gamlegutta funnet ut at de vil være med når håndballeliten kommer til Norge.

- Akkurat nå kunne jeg godt tenke meg å spille EM på hjemmebane i 2008. Hvis jeg får være med der, så hadde det vært gøy. Viljen er der, men vi får se om evnene er der i 2008. Det er en helt annen sak, sier Preben Vildalen til TV 2 Nettavisen.

Også Johnny Jensen ser for seg å avslutte landslagskarrieren med EM i Norge.

- Jeg har ett år igjen av kontrakten min i Flensburg. Etter det vet jeg ikke hva som skjer, men jeg har lyst til å være med i 2008. Vi får bare se om kroppen holder og om jeg er god nok til å være med, sier han.

Ege står på sitt
Heller ikke Christian Berge utelukker at han blir å se i landslagsdrakten på hjemmebane. Etter over ett år på sidelinjen på grunn av kreft, har han lyst til å spille mesterskap.

- Det hadde vært artig. Hvis det fortsetter som det har gjort til nå. Sykdommen og skader holder seg borte, så ser jeg ikke bort fra det, sier han.

Og Steinar Ege har ikke ombestemt seg heller.

- Hvis jeg fremdeles er god nok, skal jeg henge med i noen år til, sier landslagsmålvakten.

Skulle alle være med, vil det være rene veteranlaget Norge stiller med. Ege, Vildalen og Jensen vil alle fylle 36 år i 2008, mens Berge er året yngre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere