*Nettavisen* Sport.

Gammel helt reddet Souness

Han er i sin tredje periode i Newcastle, og tre minutter på overtid reddet Lee Clark (33) ett poeng. Og kanskje manager Graeme Souness' jobb.

02.01.06 19:37

NEWCASTLE - MIDDLESBROUGH 2-2: Veteranen Clark dunket inn 2-2-målet på hel volley etter nøyaktig 92 minutter og 40 sekunder, og dommeren hadde signalisert et tillegg på tre minutter. Du kan trygt si at scoringen kom i grevens tid.

- Blør for laget

Clark, som startet karrieren i Newcastle, er i utgangspunktet benkevarmer i klubben. Men fordi Souness er uten både Scott Parker, Emre, Lee Bowyer og Kieron Dyer for tiden (skader og suspensjoner), må han ty til Clark.

- Å stille uten seks faste spillere vil prege etthvert lag. Men vi har en gruppe spillere her som stiller opp og blør for laget til siste sluttt, noe vi viste i dag, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Med sin første scoring for sesongen, og hans første for Newcastle siden januar 1997, ga Clark Newcastle et kjærkomment ligapoeng etter en poengfattig jul.

Clark har vært i Fulham og Sunderland mellom sine opphold i Newcastle.

Hasselbainks 150.

Før Clark slo til, så det ut til at Boro-innbytter Jimmy-Floyd Hasselbainks 150. scoring i den engelske toppserien skulle bli avgjørende. Den nederlandske spissen løp gjennom Newcastles vaklende forsvar og plasserte ballen elegant i mål.

Da begynte pipingen på St. James', og fansen begynner nok å bli lei av de dårlige tidene. Sist lørdag mistet de også Michael Owen for de neste tre månedene.

Boro har skadeproblemer selv, og introduserte et nytt talent fra start mot Newcastle: 17 år gamle Lee Cattermole.

Uavgjort betyr uansett at begge lagene ligger i ingenmannsland, der de må se nedover på tabellen mer enn oppover.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag