*Nettavisen* Sport.

«Gammel» Tutta fant tilbake taktene

Foto: Darren Carroll / Getty Images

Suzann Pettersen beroliger tilhengerne og forklarer knesmerter med at hun ikke lenger er ung.

10.09.11 14:12

30-åringen fikk en fin åpning på LPGA-turneringen Walmart NW Arkansas Championship fredag. Tutta ligger på sjetteplass etter fem birdier og to bogeyer.

Det tilsvarer tre under par på den første runden. Tittelforsvarer Yani Tseng og Stacy Lewis deler førsteplassen, to slag foran den norske jenta.

Etter fredagens innsats fikk Pettersen mange henvendelser om hun hadde det vondt da hun beveget seg rundt på Pinnacle Count Club i Rogers.

- Det har vært mange spørsmål om jeg hadde smerter på banen i dag. Ja og nei. Jeg har to veldig ømme knær, og det gjør vondt å bøye seg opp og ned, skriver Tutta på Twitter.

Hun forsikrer at dette ikke har innvirkning på spillet hennes. Det skal snarere ha sammenheng med at hun, ifølge seg selv, er i ferd med å bli gammel.

- Dette har jeg hatt i hele år. Ikke noe å bry seg om. God start i dag. I morgen kommer det nye sjanser, fortsetter Tutta.

Ettersom Solheim Cup er allerede om to uker var det viktig for 30-åringen og finne tilbake til den gode følelsen. I Canada for et par uker siden misset hun cuten da hun skulle følge opp triumfen i Safeway Classic uken i forveien.

Suzann Pettersen ble for øvrig kåret til månedens idrettsutøver i august av United States Sports Academy. Skolen som sår for denne kåringen kalles USA's idrettsuniversitet. Tutta ble stemt fram til seier foran utøvere som Carmelita Jeter (friidrett), Serena Williams (tennis) og Caroline Wozniacki (tennis).

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.