RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst'n åpner for Tromsø-retur

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen vil ikke utelukke en utlånsavtale til Tromsø. Landslagsspilleren ønsker mer spilletid.

Tromsø-trener Otto Ulseth har ikke lagt skjul på at de ønsker seg Morten Gamst Pedersen tilbake til Alfheim. Og Blackburn-spilleren selv vil ikke utelukke noe.

- Akkurat nå så utelukker jeg ingenting. Jeg ønsker å spille fotballkamper oftere enn hver tredje måned, og da kan det være aktuelt for meg å skifte til en annen klubb for å få spille mer, sier den ambisiøse midtbanespilleren til TV 2 Nettavisen.

Møter Blackburn-ledelsen
Han har avtalt et møte med Blacburns klubbledelse en gang i løpet av uken for å få en avklaring på sin situasjon på Ewood Park. Etter overgangen til den engelske Premier League-klubben i fjor sommer, har det blitt så som så med spilletid i England.

- Det som har stått i norske medier, om at jeg skal ha avtalt et møte med bare Mark Hughes, stemmer ikke. Jeg skal snakke med hele klubbledelsen. Der vil vi forhåpentligvis avklare en del ting med tanke på min fremtid i klubben. Det blir et slags oppsummeringsmøte, sier han.

- Vil det også bli diskutert et eventuelt klubbskifte?

- Det er mulig slike ting blir diskutert. Jeg vil i hvert fall høre hva de har å si, og få ting avklart, svarer 23-åringen.

Landslags-avklaring
Ifølge Gamst Pedersen er det foreløpig ikke bestemt et tidspunkt for oppsummeringsmøte, men han håper på en avklaring i løpet av uken.

- Kanskje blir det onsdag eller torsdag. Det er ikke bestemt helt enda, sier han, og legger til at han etter møtet også får svar på om han får reise på landslagets Midtøsten-turné i slutten av måneden.

Norge møter Kuwait 22. januar, Bahrain 25. januar og Jordan 28.januar, og Gamst Pedersen er tatt ut i troppen som eneste utenlands-proff.

Trives med profftilværelsen
Gamst Pedersen legger ikke skjul på at han trives med profftilværelsen i Blackburn. Minuset er bare at han ikke figurer jevnlig i startoppstillingen.

- Jeg stortrives i klubben utenfor banen. Det er et hyggelig miljø, med mange gode lagkamerater. Men jeg ønsker å spille fotball hver uke, og ikke hver tredje uke, og det trekker jo ned, sier den sympatiske nordlendingen.

Forrige helg fikk Morten Gamst Pedersen en sjelden sjanse fra start. Men Blackburn klarte bare 1-1 mot Cardiff i FA-cupen. Morten Gamst Pedersen scoret imidertid Blacburns mål.

- Jeg fikk vel bare sjansen fordi Brett Emerton ble skadet. Men det var hyggelig å score. Får bare håpe jeg kan gjøre det hver gang jeg får starte, ler Gamst Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere