RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst: - Jeg vurderer det seriøst

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen er smigret over koblingen med storklubb.

Morten Gamst Pedersens tid i Blackburn er etter alle solemerker over i løpet av kort tid. Neste stopp kan bli Danmark for kantspilleren.

Nordmannen har blitt koblet med en overgang til danske FC København, og 31-åringen utelukker ikke at han ender opp i hovedstadsklubben.

- Vurdere seriøst
I et intervju med danske BT sier Gamst Pedersen at han nå vurderer hvor framtiden skal ligge.

- Jeg har ikke vært i kontakt med FCK, men har hørt at de skal være interessert. Det er smigrende, sier nordmannen til den danske avisen.

- Jeg tar dette til etterretning og vil vurdere det seriøst om det kommer et bud. Men vi får se, enn så lenge er det ikke noe konkret, sier han.

31-åringen skal tidligere i sommer har fått beskjed om at han kan forlate Blackburn gratis. I FCK vil det kunne bli mulighet for spill i Champions League.

- Det er vel den største klubben i Skandinavia og den danske ligaen er kanskje den beste i Skandinavia for tiden. I tillegg har Danmark alltid hatt mange gode spillere.

- Så dette er spennende, legger han til.

- Vært vanskelig
Nordmannen kom til Blackburn i 2004 og har lenge vært en viktig spiller for laget, men forrige sesong måtte 31-åringen ta til takke med en del benkesliting.

Gamst Pedersen er trolig også en av de best betalte spillerne i Championship-klubben, og det er nok grunnen til at han kan få slippe billig til en annen klubb.

- Det har vært en god tid i Blackburn, og jeg har spilt min beste fotball her. Det har vært stort å få være en del av Premier League, men den siste tiden har vært vanskelig, sier han.

Blackburn har vært gjennom en rekke managerskifter siden nedrykket fra Premier League i 2011, og klubbens indiske eiere har fått mye kritikk for måten de driver klubben på.

Gamst Pedersen står bokført med 74 landskamper for Norge, men også her har kantspilleren vært ute i kulden en periode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere