RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst åpner for klubbskifte

Foto: Matthew Impey / Pa Photos
Sist oppdatert:
Får ingen forklaring på hvorfor han ikke får spille.

Morten Gamst Pedersen sliter i Blackburn-trøya om dagen. På de siste syv kampene har nordmannen kun spilt fra start én gang, og nå kan det gå mot klubbskifte, ifølge TV 2.

– Jeg har ikke fått noen forklaring, egentlig. Første gangen da jeg ble satt ut fortalte manageren at vi skulle ha et rotasjonssystem. Du kan ikke si så mye når manageren sier det, men jeg har lyst til å spille hver kamp. Det kommer jeg alltid til å ha uansett, sier Morten Gamst Pedersen til TV-kanalen.

«Gamsten» har notert seg for flest målpoeng (fire mål og seks målgivende) for Blackburn denne sesongen, men likevel har han varmet benken ofte i det siste.

- Selvfølgelig er du skuffet når du ikke får spille. Det er naturlig. Men det gjør bare at du trener enda hardere. Det blir ikke noe hvileskjær når du ikke spiller, sier Gamst Pedersen.

Nå åpner han for klubbskifte i sommer.

– Vi får se hva som skjer. Du har lyst til å være med å bidra, det er derfor du holder på med fotball, avslutter landslagsspilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere