Gå til sidens hovedinnhold

Gamst håper på profilert manager

- Et like stort sjokk for meg som for alle andre, sier Gamst Pedersen om sparkingen av Allardyce.

Lederen i Blackburns norske supporterklubb, Bjarte A. Bakke, mottok nyheten om at manager Sam Allardyce fikk sparken fra klubben på mandag med sjokk.

Sjokkert er også Morten Gamst Pedersen.

- Det er selvfølgelig et like stort sjokk for meg som for alle dere at manageren Big Sam har forlatt klubben, skriver Blackburn-spilleren på sin blogg.

- Vi har overhodet ikke gjort det dårlig i år, og hadde med seier mot Bolton i går ligget på en meget komfortabel sjetteplass, skriver Gamst videre.

29-åringen tror vrakingen av Allardyce skyldes at de nye indiske eierne vil ha nye impulser inn i klubben. Han håper derfor på at et dyktig og profilert navn tar over som manager i Lancashire-klubben.

- I Blackburn er vi alle sammen profesjonelle og vil selvfølgelig fortsette å jobbe knallhardt for å føre klubben videre på tabellen, og ønske en ny manager velkommen, skriver nordmannen.

Gamst Pedersen har vært en sentral rolle i Blackburn helt siden overgangen fra Tromsø i 2004, og har også vært en av Sam Allardyces mest benyttede spillere.

Nordmannen har også kommet på scoringslisten i flere kamper den siste tiden, og én av grunnene til at klubben har vært oppe og snust på en plass som kan gi europacupspill neste sesong.

Fire mål på to uker for Blackburn: - Kan du sette rekord, Gamst?

Sam Allardyce fikk overraskende sparken fra Blackburn på mandag, etter lagets 2-1-tap for Bolton i helgen.

Ifølge en pressemelding fra klubben skyldtes avgjørelsen «en del av klubbens større planer og ambisjoner».

Det er ikke kjent hvem som overtar managerjobben i Blackburn, men Steve Kean vil lede laget i nærmeste framtid.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken