RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamst-mål i ny seier

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen scoret for Blackburn, som tok en ny seier. Nå jakter klubben en plass i neste års Champions League.

BLACKBURN - MIDDLESBROUGH 3-2: På landslaget har Morten Gamst Pedersen slitt voldsomt med å få dødballene til å sitte. Men i Blackburn blir det farlig stort sett hver gang nordmannen får sjansen til å sparke en stilleliggende ball.

Mot Middlesbrough fikk hjemmelaget frispark på høyresiden av feltet på stillingen 1-1 etter en snau halvtimes spill. Gamst Pedersen slo ballen knallhardt inn mot mål, og en dekket Boro-keeper Mark Schwarzer klarte ikke å hindre ballen i å gå direkte i nettet. Dette var hans niende mål i Premier League denne sesongen.

Livlig Bellamy
Men kampens største profil ble urokråka Craig Bellamy. Waliseren sendte Blackburn i ledelsen på vakkert vis tidlig i kampen med venstrebeinet.

Men Boro ville ikke gi seg uten kamp. Mark Viduka utlignet til 1-1 etter et kvarter, og Fabio Rochemback dundret inn 2-2 i andre omgang.

Avgjørelsen fant sted bare noen minutter etter Rochembacks mål. Craig Bellamy var på farten igjen, og på pasning fra Morten Gamst Pedersen scoret han et nytt fint mål.

Savage ut
Kampen endte 3-2 til Blackburn, og dermed fikk utvisningen av Robbie Savage ingen poengmessige konsekvenser for hjemmelaget. Savage fikk sitt andre gule kort da han stoppet ballen med hendene midt på banen, bare to minutter etter at at fikk sitt første.

Nå er Blackburn virkelig med i kampen om å ende blant de fire beste på tabellen, noe vil gi en plass i Champions League neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere