RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anna Gowthorpe (Pa Photos)

Gamsten ber for Blackburn

Gamst bønnfaller styret om at klubben skal få beholde sine beste spillere.

Oslo (ANB): Morten Gamst Pedersen går direkte til Blackburn-styret med sin anmodning om å beholde nøkkelspillerne på Ewood Park.

I helgens hjemmekamp mot Fulham sikret Blackburn seg tre verdifulle poeng. Til tross for en tidlig utvisning på Yakubu, vant laget 3-1 på Ewood Park.

Selv om seieren ga Blackburns eiere og manager, Steve Kean, et etterlengtet pusterom, er det fremdeles nok av broer å bygge mellom klubb og supportere. Salg av nøkkelspillere som Christopher Samba og Aiyegbeni Yakubu er noe av det som bekymrer supporterne i januar, og de får støtte av en venstrebeint nordmann.

Klar beskjed
- Vi må beholde våre beste spillere. Hver og en av dem er Blackburn-spillere for øyeblikket – og sånn må det forbli, er Pedersens klare beskjed, ifølge SkySports.

Denne anmodningen skal han også ha kommet med til klubbens styre. Gamst Pedersen håper dette kan føre til ro i supporterrekkene, og gi spillerne muligheten til å kunne fokusere på det som er viktig – å vinne fotballkamper.

- Vi ønsker å fokusere på de positive tingene. Det viktigste for oss er å vinne kamper, sier Pedersen.

To lange uker
Nordmannen oppfordrer imidlertid supporterne til nøkternhet etter to seirer på tre kamper.

- Vi er fremdeles i nedrykksstriden, og vi må være realistiske. Etter seieren er vi kun á poeng med 18. plassen, sa vadsøværingen etter kampen mot Fulham.

Om de omtalte nøkkelspillerne fremdeles spiller for Lancashire-klubben i neste helgs kamp mot Everton, gjenstår å se. Og med to lange uker igjen av januarvinduet må supporterne fremdeles vente en stund før de vet om Morten Gamst Pedersen fikk gehør hos Blackburn-styret. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere