RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gamsten scoret med høyre

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Charlton hadde vunnet samtlige fem kamper på bortebane i Premier League, men seiersrekken fikk en brå stopper mot Morten Gamst Pedersen og Blackburn.

Blackburn - Charlton 4-1:

Den moteriktige vadsøværingen gjorde noe så sjeldent som å score med høyrebeinet i Blackburns overbevisende seier over formlaget Charlton.

Steven Reid fosset opp på høyrekanten, og slo inn foran mål. Gamsten møtte ballen midt foran mål, og satte den sikkert i kassa med høyrefoten fra åtte meter.

Blackburn fikk en pangåpning på kampen, da Brett Emerton gav laget føringen allerede etter to minutter. Emerton førte ballen langs 16-meterstreken. Han så en liten åpning, og fyrte ballen opp i krysset. En nydelig scoring av midtbanespilleren.

Den hissige skotten Paul Dickov økte så til 2-0 etter 18 minutter. Høyrebacken Lucas Neill var med frem og slo inn fra høyresiden. Midt foran mål stod Dickov helt alene på fem meter, og styrte ballen enkelt i mål med hodet.

Ti minutter før pause reduserte Bryan Hughes for Charlton, og det som så ut som en rolig dag på jobben for Blackburn, ble med ett kamp igjen. Hughes kriget ballen i mål på bakerste stolpe etter et innlegg fra høyresiden.

Etter 58 minutter gjorde altså Morten Gamst Pedersen sitt mål med høyrebeinet fra fem meter. Dette var Gamstens fjerde mål for sesongen.

På overtid fastsatte urokråka Craig Bellamy sluttresultatet til 4-1 for Blackburn. Dette var lagets tredje strake seier, og de ligger nå trygt plassert midt på tabellen i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere