Går Brann for en Arsenal?

Kan Brann bli Norges svar på Arsenal - spille seg gjennom en hel sesong uten serietap?

I 2003/04 sesongen satte Arsenal en rekord som nærmest må være uslåelig. Laget kom seg gjennom de 38 kampene i Premier League uten å tape en eneste kamp og ble selvsagt suverene seriemestre.

Er det dette Brann er startet på?

Klubbrekorden for fall
Du trekker kanskje oppgitt på skuldrene over useriøse journalister, men bruker likevel noen minutter på å tygge på ordet ubeseiret.

Uansett så står klubbrekorden til Brann i dag for fall. Klarer bergenserne å spille seg gjennom 90 minutter uten å slippe inn flere mål enn de selv scorer, blir det rekord.

Medregnet de to siste kampene fra i fjor, bli rekken på 14 seriekamper uten tap med suksess i dag. Den gamle rekorden fra fra 25.august 1996 til 11.mai 1997 er alt tangert.

Flere rekorder
Mye av suksessen i årets sesong kan tilskrives de islandske Ørnene i forsvar. Kun sju baklengs på de 11 første seriekampene er et tall som ingen Brannstoppere har klart før, skriver BA. Det kan bli en veldig trivelig høst for Brann-supporterne.

I fjor satte Brann sin «færrest baklengs»-rekord i 14-lags serien med 32 innslupne. Foreløpig står den rekorden også for fall.

Også Thorstein Helstad jakter rekorder. Han vil slette sjefens (Mjeldes) scoringsrekord mangler faktisk bare en scoring på å tangere Mjeldes 56 mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag