Gå til sidens hovedinnhold

- Går for gull

Historien gjentar seg. Brann-kaptein Martin Andresen tror igjen på gull til pokalhyllen i Idrettsveien.

BERGEN/FANA STADION (Nettavisen)BRANN - START 2-0: Brann har spilt oppsiktsvekkende få fotballkamper i oppkjøringen til årets sesong. I mars ga kun 1-0-tapet for Viking 90 spilleminutter, mens kampen mot Løv-Ham tilbake i januar var forrige gang bergenserne kunne betrakte sine egne på hjemlig grunn.

- God sjanse
Generalprøven mot Start gikk imidlertid meget smertefritt. Så smertefritt at kaptein Martin Andresen nå tror på det gjeveste metallet rundt halsen ved sesongslutt.

- Vi er generelt sett gode i dag. Jeg tror vi har en god sjanse på gullet i år også, sier Andresen til Nettavisen.

Han er i hvert fall ikke i tvil om at rødtrøyene blir å finne i det ypperste tetsiktet.

- Vi er godt forberedt og har gode sjanser på den aller øverste plassen, slik jeg ser det. Og det sier jeg ikke bare basert på dagens kamp, maner Martin, som likte det han så i 2-0-seieren.

- Start svake
Den oppfatningen deler han med trener Mons Ivar Mjelde.

- Det må være såpass om vi skal håpe på å heve oss fra i fjor, sier en fornøyd Mjelde til Nettavisen rett etter kampslutt.

Ostringen tror nemlig værre motstand enn Start lurer utover i sesongen.

- Start var ikke veldig gode i dag. De skaper ikke en målsjanse på 90 minutter, oppsummerer Mjelde.

Den karakteristikken deler han trolig med Start-trener Stig Inge Bjørnebye, som pent takket Andresen for kampen før han forsvant inn i bortegarderoben.

Gang på gang lot den tidligere landslagsassistenten frustrasjonen lyse igjennom på sidelinjen, og levnet liten tvil om at han har en jobb å gjøre før før sesongstarten om en uke.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler