RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

Går glipp av cupfinalen

Sist oppdatert:
- Synd. Den kampen hadde jeg hatt lyst til å se, sier Marcus Pedersen.

Onsdag kveld satt Marcus Pedersen i sofaen til lagkamerat Lars Nilsson i Vitesse. Svensken hadde nemlig TV med tilgang til den norske cupsemifinalen mellom Strømsgodset og Odd.

Dermed jublet Norges ferskeste utenlandsproff fra sofakroken da hans tidligere lagkamerater i Strømsgodset sikret seg cupfinaleplassen.

- Det er helt konge at gutta kom til finalen, sier Pedersen til Nettavisen.

- Jeg ble utrolig glad da de scoret. De kjørte jo over Odd, jeg hørte hvor bra stemning det var og jeg merket hvordan det kriblet i beina, legger han til.

Spiller samtidig
Cupfinalen går han imidlertid glipp av.

- Gjør jeg det, spør han Nettavisen.

- Det var utrolig synd. Det var en kamp jeg hadde hatt lyst til å se.

Men det ser ikke ut til å være en sjanse for at han får med seg den kampen. Cupfinalen starter nemlig 13.15 søndag 14. november, men samme dag er Pedersen i Venlo for å spille kamp mot VVV. Faktisk er starttidspunktet i den kampen 14.30, noe som ødelegger all sjanse til å få sett kampen direkte.

- Jeg legger meg ikke akkurat ned og griner. Jeg har en ny jobb her. Men jeg får se om jeg kan bli oppdatert på noen måte.

- Det er vel også ganske strengt på å sjekke mobiltelefonen i pausen og sånt, men kanskje jeg får lurt den inn i bak et håndkle, legger han humrende til.

- Uansett, Strømsgodset vinner den finalen, sier Norges ferskeste utenlandsproff til Nettavisen.

Debut neste uke?
Selv må han fortsatt vente litt til før han kan debutere i Vitesse-drakta. Han var skadet da han kom til Nederland, men trenger fortsatt litt tid før han kan debutere.

- Jeg må få litt mer fotball i beina. Det er tross alt noe annet å spille fotball enn å løpe på tredemølle og sykle. Nå trener jeg med de andre skadde spillerne og fysioterapeuten. Vi gjennomfører avslutningsøvelser og pasningsøvelser, men jeg håper å kunne trene med laget etter helga. Kanskje går det raskt, da. Jeg har i alle fall et håp om å debutere hjemme mot Villem II neste fredag, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere