José Mourinho ble før sesongen ansatt som manager i Roma, men portugiseren har så langt til gode å levere de resultatene som kreves i den italienske hovedstadsklubben.

Etter 26 runder i Serie A ligger Roma som nummer åtte i serien, 15 poeng bak AC Milan som innehar tabelltoppen.

Nå begynner flere å miste tålmodigheten med Mourinho, deriblant Antonio Cassano. Den tidligere angrepsspilleren har en lang karriere bak seg på toppnivå, og spilte for nettopp Roma mellom 2001 og 2006.

- Roma gjør det veldig dårlig, det er en katastrofe, sier Cassano ifølge Sport Witness.

- Jeg elsker Roma, og jeg kan ikke tenke meg at fansen er fornøyde med sesongen, fortsetter han.

Les også: Hevder Arsenal kan se langt etter salgsinntekter for England-back

- Gjør det verre enn i Tottenham

Det som muligens var Mourinho største nederlag denne sesongen kom i gruppespillet i Conference League, da Roma ble rundspilt av Bodø/Glimt og tapte 6-1 på Aspmyra. I motsatt oppgjør klarte heller ikke italienerne mer enn 2-2 på eget gress, med sine største stjerner fra start.

Nettopp nederlaget i Bodø mener Cassano var et vendepunkt for Mourinho og Roma, etter en mer lovende sesongstart. I helgens Serie A-kamp mot Hellas Verona var Roma på vei mot et nytt tap, men da reddet de 2-2 etter to scoringer i andre omgang av Cristian Volpato (18) og Edoardo Bove (19).

- Han (Mourinho) har gjort det grusomt siden det kjente 6-1-tapet i Norge. De kunne tapt på lørdag, men da klarte de seg på grunn av disse to ungdommene.

Cassano mener Mourinho gjør en dårligere jobb enn han gjorde i Tottenham, klubben portugiseren ledet i ett og et halvt år fram til han fikk sparken våren 2021.

- Mourinho gjør det verre enn han gjorde i Tottenham - til og med sett fra et mediaperspektiv, hvor han alltid var nummer én. Jeg liker ikke noe av det, sier Cassano.

Les også: Mener United bør punge ut for å bli kvitt Ronaldo: - En åpenbar løsning

Kan ha anklaget dommer for kampfiksing

Etter uavgjortkampen mot Verona på lørdag har Mourinho blitt utestengt i to kamper, grunnet antydninger om kampfiksing mot hoveddommer Luca Pairetto.

Det var på overtid begeret rant over for manageren. Ifølge football-italia , som siterer den italienske avisen La Stampa, sa han: «De sendte dere hit med vilje. Juventus sendte dere».

Les også: Ødegaard-øyeblikk vekker oppsikt i England: - Utrolig frekk

Faren til Luca Pairetto, Perlugi, ble i 2006 dømt for kampfiksing i regi av Juventus. Dommerskandalen, som også er kjent som «Calciopoli», endte med at Juventus mistet plassen i Serie A, samt ligatitlene fra 2005 og 2006.

Mourinho ble også bøtelagt 20.000 euro.