Det ble til slutt en tøff kveld for London-klubben da Manchester United kom tilbake fra 0-1 og vant 3-1 på Tottenham Hotspur Stadium søndag.

Med tapet ligger Jose Mourinho og co. nå som nummer syv i Premier League, seks poeng bak West Ham på den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-billett neste sesong. Mellom der ligger Chelsea og Liverpool.

Les også: Mourinho fikk spørsmål om harmonien i klubben. Det likte han ikke

Når det gjenstår syv runder har de liljehvite fra London med andre ord nå en tøff jobb foran seg dersom de skal klare å kvalifisere seg til Europas gjeveste klubbturnering.

- Han må ta ansvar

Tidligere Liverpool- og Tottenham-spiller Jamie Redknapp begynner nå å miste tålmodigheten med Mourinho.

- Du kan si hva du vil om Spurs, men de har alltid vært et godt fotballag. De har alltid hatt en stil. Men hvis Spurs-fansen var her nå og så dem spille, så hadde de ikke kost seg en plass, sier en frustrert Redknapp, gjengitt av Daily Mail.

Les også: Redknapp og Keane i opphetet debatt om Mourinho: - Det er så typisk ham

Og fortsetter:

- Alt for ofte ser jeg dette laget, og så er det ingen teft eller begeistring. Dette er egentlig ikke et lag med dårlige spillere, som jeg har sagt før og står for, sier han.

Mourinho har ofte blitt kritisert for å legge ansvaret over på spillerne. Nå mener Redknapp at portugiseren må se seg selv i speilet.

- Jose prøver å skylde på alle andre, men han må ta ansvar. Når du er en god manager organiserer du laget slik at du får det resultatet du ønsker, uansett hva det krever. En god manager ville ha funnet en måte å organisere dem på, sier Redknapp.

Ut mot Solskjær-kommentar

Etter kampen kritiserte Ole Gunnar Solskjær sterkt Heung-min Son etter en situasjon i første omgang hvor sørkoreaneren gikk ned for telling, og målet til Edinson Cavani ble annulert.

- Jeg må si det at hvis det hadde vært min sønn som ble liggende i tre minutter etter en slik duell og trengte hjelp av ti kamerater for å komme seg opp, hadde han ikke fått noe mat hjemme, sa blant annet Solskjær.

Den kommentaren var ikke Mourinho nevneverdig imponert over.

- Jeg må bare si at jeg er veldig overrasket over kommentarene fra Ole, og det har jeg fortalt han da vi møttes for noen minutter siden. Hvis jeg hadde sagt noe som det, hvordan ville folk reagert? sa portugiseren til Sky Sports.

- Det er bare trist. Sonny (Son Heung-min) er heldig som har hatt en far som er en bedre person enn Ole. For som far må du alltid passe på at barna dine har mat, uansett hva de gjør. Hvis du så må stjele maten, så gjør du det for at barna dine skal få mat. Jeg har fortalt Ole hvor skuffa jeg er, sa han videre.

Neste mulighet for Tottenham å slå tilbake er fredag 16. april, når Everton står på motsatt banehalvdel.