Murringen fortsetter i og rundt Manchester United etter helgens skuffende 1-1-kamp mot Southampton på hjemmebane.

Flere eksperter etterlyser handling fra både spillerne og manager Ralf Rangnick.

Nå tar tidligere Premier League-spiller, nåværende TalkSport-ekspert, Jamie O'Hara bladet for munnen og går til angrep på Manchester United-sjefen.

- For meg er han en bedrager i klubben. Hva er det han driver med?, spør han seg.

Les også: Da han landet gikk Tande rett bort til TV-kameraet. Der kom en klar melding

- Flaut å se

O'Hara spilte blant annet for Tottenham, Wolverhampton og Fulham under sin karriere, og legger ingenting i mellom da han skal beskriver Rangnicks inntog på Old Trafford.

- Han ser ut som en gymlærer på siden der. Spillerne ser rett igjennom fyren, og for meg er det flaut å se på han underveis i kampene.

Les også: Manchester United rotet seg bort igjen - Elyounoussi med flott assist

- Jeg har aldri sett noe i nærheten av dette i Manchester United tidligere. De er helt borte og spillerne har null tiltro til det manageren forteller. Det ser man også på banen.

Til tross middelmådige opptredener har klubben klart å plukke poeng og ligger ett poeng bak West Ham, med én kamp mindre spilt, på den viktige fjerdeplassen.

Bruker Sir Alex som eksempel

De største stjernene har til gode å levere på et jevnt høyt nivå denne sesongen, og O'Hara mener trenerstaben må ta noe av skylden på sin kappe.

- Få en ordentlig trener inn der, og jeg garanterer at resultatene vil komme med den troppen de har på papiret. Se på den troppen. Noen har en dårlig sesong, men alle lag har enkeltspillere som ikke presterer.

Og fortsetter:

- Sir Alex Ferguson hadde også svake spillere i sine tropper, men han endte opp med å vinne Premier League hvert eneste år. Wes Brown spilte høyreback en periode, og de beskrives som et av tidenes beste lag.

Les også: Russisk stjerne (15) avla positiv dopingprøve - nå er avgjørelsen tatt

- Jobben din som manager i Manchester United er å få maksimalt ut av den troppen du har, men denne karen (Rangnick) klarer ikke å få det ut av noen, avslutter O'Hara.

Manchester United får muligheten til å revansjere seg allerede på tirsdag, i oppgjøret mot Brighton på Old Trafford.