Går ut mot Svindal Larsen

Odd-trener Gaute Larsen slår tilbake mot uttalelsene til lagets stjernespiller og kaptein, Tommy Svindal Larsen.

18.10.06 12:47

Mandag sa Svindal Larsen til TV 2 Sporten at han vurderte klubbskifte hvis ikke han følte at han fikk nok utfordringer i Odd. Han var lei av at Odd alltid endte opp som en middelhavsfarer.

- Jeg er ikke interessert i å være her hvis man er fornøyd med å ha det som man har det, sa Odd-kapteinen.

Her kan du se innslaget på web-tv.

- Unødvendig
Odd-trener Gaute Larsen er ikke imponert av kapteinen sin.

- Det var unødvendig av Tommy, sier Larsen til Nettavisen.

- Jeg vet ikke om han ordlegger seg feil, eller om han blir fremstilt feil. Men inntrykket folk sitter igjen med er at det ikke skjer noe i Odd. Og tverimot - det skjer nesten mer her nå enn noen gang, fortsetter Odd-treneren.

Og ramser opp:

- Ny direktør er på vei inn. Vi har kontrakter med alle spillerne utover året. Vi trenere er klare for to nye år, og byggingen av et nytt stadion begynner rett etter sesongslutt. Brikkene faller på plass. Derfor er det veldig unødvendig av ham.

- Bør helst tas internt
Odd-trenerne har ikke tatt opp uttalelsene med Svindal Larsen selv, men skal gjennomføre en evaluering etter sesongen. Der vil flere spilleres uttalelser i løpet av sesongen bli sett på.

Før sesongen skrev nemlig samtlige spillere under på at de skulle følge et sett med leveregler i løpet av sesongen. Levereglene kan du se her.

- Vi tåler at folk sier meningene sine, men det grunnleggende må være at man tar ting internt, sier Larsen.

Odd er involvert i nedrykksstriden, men trenger trolig ikke mer enn ett poeng til for å være sikret ny kontrakt i Tippeligaen. Laget avslutter mot Fredrikstad (B), Lillestrøm (H) og Start (B).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.