RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garanterer at United skal handle

Foto: Getty / All Over Press
Manchester United-sjefen skal forsterke laget innen kort tid.

Manchester United-manager David Moyes har denne sommeren jobbet hardt for å forsterke stallen på Old Trafford. Særlig en sentral midtbanespiller virker å stå høyt på skottens ønskeliste.

Likevel har supporterne måttet smøre seg med tålmodighet, og foreløpig har ikke rødtrøyene signert en eneste storfisk siden forrige sesong.

Garanterer spillere
På en pressekonferanse etter 1-1-kampen mot AIK i Stockholm tirsdag, gikk den ferske United-sjefen langt i å garantere nye signeringer før overgangsvinduet stenger natt til 3. september.

- Vi kommer til å signere nye spillere før vinduet stenger. De kommer, sier Moyes på pressekonferansen som ble vist på TV 2 Sport.

På spørsmål fra salen om hvor nær United er en ny signering, svarer Moyes slik:

- Ting går fremover, men jeg kan ikke svare på hvor nær vi er.

50-åringen ble samtidig spurt om status på Cesc Fabregas, som United allerede har lagt inn to bud på denne sommeren. En journalist ville vite om de planlegger et tredje bud, men det ønsket han ikke kommentere.

Da en journalist fortalte Moyes at Fabregas skal holde en pressekonferanse torsdag i Malaysia, der det ventes at Barcelona-spilleren offentliggjør at han blir værende hos katalanerne, svarte Moyes avvæpnende.

- Jeg kan ikke si noe om det. Men selv skal vi signere spillere før vinduet stenger. Spillerne jeg har nå er uansett engelske mestere. Vi har en god stall og jeg gleder meg til å starte en ny sesong sammen med dem.

Overtaler Rooney?
Moyes ble avslutningsvis spurt om han skulle forsøke å overtale Chelsea-aktuelle Wayne Rooney til å bli i klubben. Spissen rapporteres å være svært misfornøyd med tilværelsen i den røde drakten.

- Ingen trenger å overtales til å spille for Manchester United, var svaret fra skotten.

Manchester United serieåpner lørdag 17. august borte mot Swansea. I andre runde venter Chelsea på Old Trafford, før Liverpool står på motsatt banehalvdel på Anfield i tredje runde.

Det er kanskje ikke så rart Moyes har det travelt med å fortserke stallen ...

P.S. Vi følger overgangsvinduet direkte her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere