*Nettavisen* Sport.

Garantert single

Foto: (foto: Scanpix)

Sandvolleyspillerne Iver Horrem (28) og Bård Ingen Pettersen (32) har inngått en spesiell pakt. Ingen av dem skal få kjærester før OL i 2008!

20.12.05 08:09

OL-gull i Bejing i 2008 er det store målet for duoen Horrem/Pettersen. Så fokusert er de to, at de har lovet hverandre dyrt og hellig at ingenting skal gå foran sandvolleyball de neste tre årene.

- Det er ikke så veldig romantisk å si at idretten kommer først, men det har vi lovet hverandre. Det er ikke lett å finne noen som synes det er OK at vi reiser 250 dager i året, sier Iver Horrem til VG.

De neste 961 dagene kommer så og si utelukkende til å dreie seg om reising, trening, kamper og sponsoroppdrag - samt all planleggingen dette krever. Da blir det lite tid til overs for forstyrrende elementer som kjærester og den slags.

De to OL-håpene har imidlertid en liten «klausul» i avtalen. Dersom det dukker opp et kjæresteemne som kan akseptere den tøffe hverdagen til Horrem og Pettesen, er det en liten mulighet for å oppheve avtalen.

- Skal vi være sammen med noen, må de være villig til å akseptere det livet vi lever. Det er ofte greit i starten, men blir som regel et problem etter hvert, sier Pettersen til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.