RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garberg gir ny suksess?

Foto: hesteguiden.com
Sist mandag ble det kjempetreff på Leangen og vi satser på mer under mandagens lunsjtrav.

En ny travuke står for døren og mandag tilbyr Norsk Rikstoto og Sportspill spill til hele fem baner. Spesielt til kvelden er det svært interessant da det er jackpot både under V64-løpene på Visby og til V65-løpene på Klosterskogen. På Visby ligger det hele 1.909.296 kroner ekstra i sekserpotten da det ikke ble utbetaling på fire under søndagens V64-løp på Hagmyren, mens det venter 690.192 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen ettersom søndagens V65 på Biri ble uløselig for spillerne. Spill til dagens løp og andelslag finner du ved å klikke i lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill hadde en svært innbringende uke sist uke og rundet over en million i gevinster på sine andelslag på Eksperten, der spesielt lørdagens V75 ga storeslem og ca 650 000 kroner innspilt. Sist mandag ble det kanontraff på Leangen og ca 150 000 kroner innspilt under V65-løpene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Rågod sist
Mandag er det lunsjtrav på vår favorittbane i Trondheim og i en svært interessant lunsjomgang setter vi vår lit til Bjørn Garberg og 7 Tanita's Juliano i V5-4/DD-1. Den flotte fireåringen etter Juliano Star er variabel, og skuffet stort i sitt nest siste løp på Leangen. Ble da forsert til tet etter 500 meter, men kastet inn håndkledet allerede 500 meter fra mål. Da var det kanskje ikke så rart at spillerne sendte hesten avgårde til 35 ganger pengene på Jarlsberg i den siste starten. En offensiv Bjørn Garberg knallet da til fra bakspor bak bilen og satt i tet etter 500 meter og imponerte storveis som vinner på sterke 15.5 over full vei. Det var Tanita's Juliano tredje årsseier i den åttende starten og gjentar hesten den prestasjonen, så vinner han V5-4 på Leangen i ettermiddag. Fra spor sju ligger veien til tet åpen for Tanita's Juliano og mot ganske så begrenset motstand, skal det da dreie seg om en flott vinnersjanse og vi bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Luring i V5-innledningen?
Roar Walsøe har en flott traver i 1 Synjo Star som årsdebuterer i V5-1 og fra et innbydende førstespor, synes vi den sparsomt startende Mr Pine Chip-sønnen, skal vies oppmerksomhet direkte tross lang pause. Synjo Star har vunnet fire av ti løp i sin karriere hittil og slått bedre hester enn det han møter i kveld. Blir neppe mer enn et fjerdevalg i spillet. Vi varsler og streker for 1 Synjo Star på alle bonger i ettermiddag.

Annonse:Grøstad lanserer en herlig vinner på Leangen i ettermiddag

Edvard kan vinne V5-3
3 Ylvjo er ikke en hest som springer forbi konkurrentene i tid og utide og opptrer variabelt. Men i V5-3 synes vi betingelsene er flotte for 13-åringen i ettermiddag. Sprint er perfekt og får Ylvjo ligge på vent i det lengste i dette løpet, har vi litt feeling for at fjerdevalget kan ta en sjelden seier i ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere