RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Garberg med flere vinnersjanser

Sist oppdatert:
Bjørn Garberg har flere interessant hester til start i kveldens doble V5-omgang på Leangen. Selv tror han mest på Karate Hall.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Leangen.

Slik vurderer Bjørn Garberg sine V5-oppsitt i kveld:

- 8 Karate Hall (6. løp/V5a-5/V5b-2) er en skikkelig bra hest og gikk på 16-tallet full vei allerede i debuten. Sist galopperte han fra start, noe han kan gjøre. Likevel gikk han et veldig solid løp etterpå. Jeg har alltid ambisjoner når jeg kjører denne hesten, selv fra åttendesporet. Jeg avventer litt i startøyeblikket og ser hvilket tempo løpet bærer av sted i. Hvis det blir demping underveis kommer jeg til å kjøre frem for å holde tempoet oppe. Karate Hall er god nok til seier og er selvskreven på bongen, uttaler Garberg.

- 4 Engstad Haake (2. løp/V5a-1) gikk to fine løp i vår, og var veldig bra etter startgalopp for meg 21. mai. Han sliter med helsa og jeg vil tro at det var årsaken til at han ble strøket sist. Hvis han er i orden igjen, er han aktuell for V5-bongen.

- 3 Thundercoaster (3. løp/V5-2) har sett bra ut i trening og har gått mye fremover med prøveløpet i kroppen. Jeg har stor tro på ham i dag, og han er en opplagt strek. Jeg vil samtidig advare litt for 12 Easter Prince som gikk et godt løp for meg sist!

-5 Storeng Stil (5. løp/V5a-4/V5b-1) trives godt hvis han kan få gå i tet, derfra forsvarer han seg godt. Han skuffet meg sist og han opptrer variabelt i prestasjonene, men nå kommer han ut etter pause og da hender det at han trår til med noen pangløp. Jeg synes det er litt outsiderpreg over ham.

- 3 Beljue Gutten (7. løp/V5b-3) skuffet meg veldig sist og han er ikke noe for spillerne hvis han ikke er bedre enn det. Han kan ha gått fram med et løp i kroppen, men jeg tror det bare er premiesjanse i utgangspunktet.

- 5 Flåli Jonas (8. løp/V5b-4/DD-1) har det vært forskjellige problemer med. Han gikk et veldig godt løp til annen bak Prins Juventus sist, men det er der han helst vil ende opp. Seiersviljen er ikke like stor lenger og full distanse er heller ingen fordel, så jeg tviler på at han vinner. En god trippelmulighet tror jeg imidlertid på.

- 5 Mine Only (9. løp/V5b-5/DD-2) sliter litt med straffegrunnlaget. Det er egentlig en bra hest og han hadde vært overlegen i grunnlag null. Han er bedre enn grunnlaget, men det er vel en premie som gjelder inntil videre, avrunder Bjørn Garberg.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere