*Nettavisen* Sport.

Garberg med to toppsjanser

Bjørn Garberg mener han har to topp vinnermuligheter under kveldens løp på Leangen.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Bjørn Garberg kjører stortalentet 3 Mr Frazer på hjemmebanen Leangen søndag.
– En topp 3-åring med en topp vinnersjanse, tipser Garberg om vallaken.

- Mr. Frazer er en travsikker type som har helt riktige forutsetninger. Selskapet virker dessuten helt riktig. Jeg kan ikke være annet enn optimist med en slik hest, medgir Garberg som er godt forspent med sjanser.

Slik vurderer Bjørn Garberg sine øvrige søndagsoppsitt:

1 Vangen Glunten (V5A-1) hadde ikke sin beste dag sist etter flere solide innsatser. Kapasitet for en topplassering, men han må vise bedre takter enn sist for å rekke til seier.

8 Jack Windswept (V5A-2) har fart og styrke for seier, men han var vært borte en god stund og trenger muligens en gjennomkjøring før vinnerformen er på plass. Selskapet er korrekt, men i mine øyne er det kun snakk om en gardering første gang ut.

4 Vinter Mezzo (V5A-4/V5B-2) er lynkjapp, men har neppe noen fordel av distansen. Henter seg sikkert brukbare penger, men jeg har liten tro på full pott.

8 Lindys Holiday (V5A-5/V5B-3) får godkjent for innsatsen sist. Motstandsmessig står hun ikke tilbake for denne gjengen og løpet fra sist har sikkert gjort henne godt. Typisk garderingshest.

6 Spenda Feliks (V5B-4) røpet storform etter galoppen sist. Normalt skal ikke galoppfaren være spesielt høy. Topp mulighet mot passende motstand.

1 Hemne Nikken (V5B-5) tror jeg det er for tidlig for med tanke på seier. Mellomdistanse er ikke hans melodi. Kun premieaktuell, tror Garberg som mener at en feilfri 2 Il Heksa bør ha en prima vinnersjanse i innledningsløpet.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.