Gå til sidens hovedinnhold

Garberg vurderer V5-sjansene

Bjørn Garberg vurderer Lindys Holiday som sin beste sjanse hjemme på Leangen mandag.

Her kommer Nettavisens tips til V5A på Leangen.

Her kommer våre DD-tips.

Komplett løpsprogram finner du her.

USA - importen 5 Lindys Holiday (V5A-2) har ikke kjent seierens sødme sålangt, men mandagskvelden kan det være dags for et etterlengtet maidenchip.

- Jeg synes det var fin stil over 5 Lindys Holiday sist. Opphentingen hun viste fram var rett og slett overbevisende. Ikke helt trygg på bena, men uten tull og tøys tror jeg hun gjør opp om den gjeveste premien, varsler Garberg som har flere spennende sjanser mandagskvelden:

1 Living Alv (V5A-1) hadde ikke sin beste dag på jobben sist, men jeg innbiller meg at den svake innsatsen skyldtes at han ble øm. Noen formsvikt tror jeg mindre på. Står gunstig til spormessig og bør i det minste få et gunstig løpsopplegg herfra. På sin fine klasse, synes jeg han forsvarer en tidlig strek.

9 Sara Joiner (V5A-2) tror jeg det er for tidlig for med tanke på seier. Ingen ambisjoner utover en mindre premie.

5 Herwig (V5A-5/V5B-2) slo på galoppen sist, men det var ikke hestens feil. Formen er nok som den skal være. Visst har Nordlirappa vært knallgod, men helt sjanseløs føler jeg meg ikke. Strekes tidlig.

9 Beljue Gutten (V5B-3) synes jeg er spillbar. Han perset kraftig sist og er i rivende utvikling. Når vi først trakk bakspor, er ikke sporet så dumt. Verdt en tidlig strek.

5 Spang Tulla (V5B-4) viser ikke form. Må vise langt bedre innstilling før jeg våger å tro for mye på henne.

4 Ramstein (V5B-5) er nok bedre enn hva raden gir inntrykk av. Kjapp avgåede - jeg håper at vi skal komme opp tidlig foran. Viser han seg fra sin beste side, tror jeg han rekker langt. Jeg synes Ramstein hører hjemme på V5-bongen, avrunder Bjørn Garberg.

Kilde: rikstoto.no