Gå til sidens hovedinnhold

Garcia: - Ballen var inne

Matchvinner Luis Garcia avfeier all diskusjon: - Ballen var inne, fastslår Liverpool-helten. Se bildene og døm selv.

LIVERPOOL – CHELSEA 1-0: Liverpools seiersmål var så tvilsomt at selv ikke tv-bildene gir noe klart svar på omballen faktisk var over målstreken . Men målscoreren selv er altså ikke i tvil:

- Da Milan Baros ble lagt i bakken av keeperen, fortsatte jeg bare mot målet og fikk en tå på ballen. Jeg følte med en gang at den gikk inn. Nå er jeg veldig lykkelig, sier den kvikke spanieren, som har vært meget sentral i Liverpools offensive spill i Champions League denne sesongen.

- Det var en viktig seier og et viktig mål. Da troppen samlet seg sist sommer, sa vi at vi ville forsøke å vinne et trofé denne sesongen. Men jeg tror ingen av oss forventet å nå finalen i Champions League, sier Garcia til Liverpools offisielle hjemmeside, liverpoolfc.tv.

Inn i historiebøkene
Med seiersmålet skrev han seg inn i Liverpools allerede rikholdige historiebøker. Æren deler han likevel med hele laget.

- Det var ikke bare meg, alle spillerne var helter utpå der. Vi måtte jobbe hardt og forsvare oss, og det var vanskelig å holde på ballen. Da vi så plakaten med seks tilleggsminutter komme opp, ble det nesten for mye for oss, innrømmer han.

- Å nå finalen overgår mine drømmer. Og å score seiersmålet var veldig spesielt for meg, sier den lille, store matchvinneren.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken