Dagen etter Wales slo Østerrike, i en VM-kvalik der Gareth Bale ble den store helten, raser hovedpersonen selv på Twitter. Det fordi han nok en gang blir kritisert i spansk presse.

Det er avisen Marca han primært er misfornøyd med. Bale har nemlig vært preget av skader og har spilt lite i Real Madrid den siste tiden. Fotballspilleren har derfor blitt beskyldt for å prioritere landslag over klubb.

Les også: Hauger nummer elleve i Formel 2-kvalifisering

Etter gårsdagens seier, og Bales to mål mot Østerrike, fikk spanjolene vann på mølla.

Marca skriver at «folk i Real Madrid understreker at det er én mindre dag hvor Bale er et problem, da kontrakten hans går ut i juni.»

I følge avisen ble Bale spurt om han ønsket å sende en beskjed med feiringene etter sine to scoringer torsdag kveld. Da skal han ha svart følgende:

- Jeg trenger ikke det, det er bortkastet tid. Det er ekkelt og de burde skamme seg, sa Bale og siktet til de som omtaler han som et problem i Real Madrid.

- Gjør skade

Bale var usikker for Wales før VM-kvaliken, men endte opp med å briljere på Cardiff City stadium.

Et knapt døgn senere, har lykkerusen dempet seg for 32-åringen, som langer ut mot pressen på Twitter.

«Jeg har selv sett hva media kan gjøre med folks mentale og fysiske helse. Presset idrettsutøvere er under er sinnsykt, og det er klart som dagen at negativ medieoppmerksomhet kan sende en idrettsutøver, eller andre i søkelyset, over kanten,» skriver fotballstjernen.

Bale understreker at han selv klarer å takle pressen, men at andre kanskje ikke er i stand til dette.

«Heldigvis har jeg fått tykk hud gjennom min tid i søkelyset, men det betyr ikke at slike artikler ikke gjør skade og gjør meg lei meg.»

Les også: Var usikker før kampstart - så sjokkerte han alle: - Man blir nesten stum av beundring

- Burde være flaue over seg selv

Artikkelen i spanske Marca har blitt omtalt av engelske Daily Mail. Avisen forklarer at Bale har et vanskelig forhold til den spanske pressen, og at de før kampen mot Østerrike omtalte fotballspilleren som en parasitt.

Bale uttalte etter kampen torsdag, at spanjolene burde være «flaue over seg selv».

Innlegget han publiserte på Twitter fredag, har høstet mye støtte i kommentarfeltet. Avslutningsvis sendte Bale et stikk til pressen: «Vi vet alle hvem den egentlige parasitten er», skrev han og siktet til spansk media, der han selv har blitt omtalt som nettopp en parasitt.

Les også: Stjerneparet opplevde Trondheim-marerittet sammen: - Det var et sjokk