*Nettavisen* Sport.

Gary Neville antyder at Mohamed Salah forsøkte å filme seg til straffe mot Tottenham

 

MATCHVINNER: Mohamed Salah ble matchvinner mot Tottenham søndag kveld. Foto: Paul Terry (Pa Photos)

Manchester United-legende Gary Neville var kritisk til Mohamed Salah etter Liverpools seier mot Tottenham.

28.10.19 08:37

Det var under søndagens kamp mellom Liverpool og Tottenham på Anfield at den tidligere Manchester United-spilleren og nåværende Sky Sports-eksperten kom med uttalelsene.

Ifølge Mirror skal Neville ha uttalt at Mohamed Salah, etter en duell inne i Tottenham sitt straffefelt, at Salah oppførte seg teatralsk i duellen, og antydet med det at egypteren forsøkte å filme til seg et straffespark.

- Det var teatralsk fra Salah, sa Neville direkte på Sky Sports.

Da hadde kommentator-kollega Martin Tyler allerede kommet med en kommentar om Liverpool-stjernens tidligere historikk innenfor motstanders 16-meter.

- Salah er kjent for å gå i bakken i motstanderens straffefelt, sa Tyler før Neville kom med sin respons.

Klikk på bildet for å forstørre.  

KRITISK TIL SALAH: Gary Neville (t.h) var kritisk til Mohamed Salah underveis i søndagens kamp mot Tottenham. Foto: David Klein (Reuters)

Kommentarene skal ikke ha blitt tatt godt imot av flere Liverpool-sympatisører.

Hyllet Liverpool

Neville skal ikke bare ha kommet med kritiske kommentarer underveis- og etter storkampen, som var en reprise av vårens Champions League-finale.

Manchester United-legenden gjorde en sammenlikning med laget han tidligere var en del av og hyllet Liverpool-lagets enorme kvaliteter.

- Iløpet av andre omgang, jeg skulle si det på lufta, men jeg gjorde det ikke, om lagene jeg spilte på under tiden i Manchester United, sier Neville til Sky Sports.

- Det er en total tillit blant publikum. De er fantastiske å se på og briljante, uttalte Neville.

Referansen var klart og tydelig myntet på vinnerlagene han var en del av under sir Alex Ferguson i Manchester United.

- De har spilt tittel-vinnende fotball i to år nå. Du kan ikke sammenlikne dem med Manchester City. De er et helt annet lag, sier Neville til Sky Sports.

Ubeseiret

Søndagens 2-1-seier mot Tottenham kom etter at Liverpool snudde gjestenes tidlige ledelse til seier hjemme på Anfield. Harry Kane headet inn 0-1 før minuttet var passert.

Jordan Henderson utliknet etter 52 minutter, før Salah satte inn 2-1 på straffe etter at Sadio Mane ble felt av Serge Aurier.

Liverpool er ubeseiret i Premier League etter ti spilte kamper av sesongen. Merseyside-klubben står med 28 poeng, ned til Manchester City på andreplass skiller det seks poeng.

De to topplagene møtes på Anfield 10.november til det som etter all sannsynlighet blir en tidlig seriefinale.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.