RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gashi: - Er det mulig

Sist oppdatert:
Det sier Ardian Gashi etter scoringen som først ble godkjent, så anullert.

(iBergen.no) Hele Stadion reiste seg i det 50.minutt da Ardian Gashi satte ballen i mål. Dommeren pekte mot midten, men Rosenborg-spillerne løp bort til linjedommeren som stod med flagget oppe. Etter å ha diskutert med linjedommeren sin i vel ett minutt, tok svenske Daniel Stålhammer hånden i været og signaliserte for offside i stedet.

- Det ble komisk
Ardian Gashi skjønte ingenting da dommeren etter noen minutter valgte å annullere målet. Her forteller han selv hva som skjedde.

- Ystaas fikk ballen av Alexander Tettey på Rosenborg og jeg satte den i mål. Dette så dommeren som vinket ned linjedommeren som hadde flagget oppe. Men så klarte han likevel å annullere. Det er ikke mulig, sier Gashi som løp til mot linjedommeren.

- Like før du snakket på deg et gult kort?
- Nei, faktisk ikke. Jeg synes bare det hele var komisk. Å reagere får andre ta seg av. Heldigvis ble det ikke avgjørende, sier Gashi til iBergen.no.

- Men ryktene sier at Ludvigsen var i offside på det siste målet så da er det vel opp i opp, legger han til etter et lite minutt.

Og det har han helt rett i. For TV-bildene viser at Ludvigsen var i soleklar offside på scoringen.

Godt fornøyd med kampen
Selv var Gashi godt fornøyd med kampen i kveld og det har han grunn til å være. For Rosenborgs midtbane ble fullstendig nøytralisert og Brann skapte sjanse på sjanse.

- Vi stod godt samlet i dag og gjorde det vi var blitt enig om å gjøre på forhånd.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere