*Nettavisen* Sport.

Gashi drømmer om Brasil

Foto: (Kasper Wikestad, Digitalsport)

Vålerengas store formspiller Ardian Gashi håper å få vist Åge Hareide og Ola By Rise hva han kan.

29.07.06 10:31

VALLE (TV 2 Nettavisen): Etter en lengre periode med minimalt med spilletid, er Ardian Gashi tilbake i den formen som brakte ham inn på landslaget.

Formspilleren

Nå innrømmer Vålerengas midtbaneterrier at han er spent på om han er med i troppen mot Brasil den 16. august.

- Det er selvsagt spennende å se hvordan man ligger, sier Gashi til TV 2 Nettavisen.

Han vet i alle fall at han ligger godt an nå. Han er igjen inne i varmen hos trener Kjetil Rekdal, og i de fire siste kampene har han vært Vålerengas beste spiller.

Slikt blir det lagt merke til.

- Ardian er i form, ingen tvil om det, sier VIF-treneren, som likevel understreker at landslagsuttakene skal Hareide få lov til å stå for selv.

Og Hareide har lagt merke til Gashis stigende form de siste kampene.

- Vi har merket oss det, og jeg vet jo hva han står for fra tidligere kamper under meg, sier landslagssjefen til TV 2 Nettavisen.

Og uten at den norske landslagssjefen på noen måte vil utelukke Gashis kandidatur til Brasil-kampen, understreker han at det er flere spillere som vurderes og finsiktes i Gashi-rollen før troppen tas ut, sannsynligvis om en drøy uke.

- Vil bidra

Brasil leverte et skuffende VM, der de til slutt ble slått ut av mye mer aggressivt Frankrike i kvartfinalen med 1-0. Akkurat en slik aggressivitet er noe av det Norge kunne trenge for å holde på den gode statistikken mot vårt langt mer meritterte motstander, og Gashi er den som kanskje har mest av den i Norge.

Selv håper bare hovedpersonen at han får vist seg frem i landslagstrøya i tiden fremover, uten at Brasil-kampen i midten av august er ikke den viktigste.

- Vi kom ikke til VM, men nå står EM for tur. Jeg ønsker alltid å bidra, og håper bare at jeg får flere muligheter på landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.