RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gashi fristes av Hamburger

Sist oppdatert:
Ardian Gashi ønsker seg utenlands. I går dro han til Hamburger SV for å vise seg fram.

- Det er bra at en Bundesliga-klubb viser interesse for meg. Det ville ha vært veldig dumt av meg å takke nei til denne turen. Jeg vet ikke hvor langt frem det er til en eventuell avtale, men jeg regner med at de vet hva jeg står for, sier Gashi til Aftenposten.

Trener Kjetil Rekdal har godkjent besøket. Vil HSV ha Gashi allerede nå, blir han den tredje spilleren som forlater Vålerenga siden laget tok sølv i eliteserien i fjor høst.

Kjetil Siem forteller at de første henvendelsene kom etter bortekampen mot Newcastle i Uefa-cupen i fjor. Han bedyrer imidlertid at det er langt fram til et eventuelt salg.

- Vi vil jo ikke selge ham, men samtidig har vi en filosofi som sier at vi skal være ydmyke dersom vi har spillere som forvalter sitt talent på en slik måte at de vekker oppmerksomheten til en større klubb. Vi slapp Erik Hagen og Jørgen Jalland til Russland, men vi står ikke med lua i hånden og ber klubbene om å ta spillerne våre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere