RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gashi frykter ikke Rosenborg

Sist oppdatert:
HEATHROW (TV 2 Nettavisen): Vålerengas landslagsspiller Ardian Gashi frykter ikke Rosenborg før lørdagens oppgjør i Royal League.

Vålerengas lille midtbaneterrier tror Vålerenga får sin revansje etter at trønderne snøt Oslo-klubben på målstreken i kampen om årets gullmedalje i Tippeligaen.

- Nå skal vi virkelig ta Rosenborg. Jeg vet de fleste spillerne i Vålerenga er skikkelig giret før denne kampen, og vil ta en etterlengtet seier, sier Gashi til TV 2 Nettavisen.

Tror på seier
Den norske landslagsspilleren har stor tro på at Vålerenga vinner kampen. Oslo-klubben forventer 10.000 tilskuere til oppgjøret mot Rosenborg på Ullevaal.

- Jeg håper Rosenborg spiller med det beste laget, så får vi en ekstra utfordring. Slår vi Rosenborg, har vi kommet skikkelig godt i gang i Royal League, mener Ardian Gashi.

Gashi kommer direkte til Royal League-kampen lørdag fra vennskapskamp for Norge mot Australia. Han er fornøyd med sin egen innsats i oppgjøret som endte 2-2 på Craven Cottage tirsdag.

- Jeg tror jeg gjorde et positivt inntrykk. Men jeg burde avgjort kampen med en heading. Jeg ble imidlertid overrasket da jeg nådde høyest blant spillere på 1,90 inne i feltet, ler Ardian Gashi.

Nådde målene
Han er strålende fornøyd med sin egen innsats for Vålerenga denne sesongen.

- Jeg har innfridd alle målene jeg satte meg før sesongen. Jeg har fått spille fast i Tippeligaen, samt kjempet meg til en plass i landslagstroppen. Jeg har bare spilt tre landskamper, men har vært med seks ganger. Det er jeg storfornøyd med, mener Vålerenga-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere