*Nettavisen* Sport.

Gashi ler av Kanari-hets

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): «Gashi spikrer paller», sang Kanarifansen på Åråsen. Men bare Kasey Wehrman klarte å provosere Ardian Gashi.

23.05.05 15:04

LILLESTRØM – VÅLERENGA 2-1: - Supporterne må få lov til å synge hva de vil, så lenge det ikke går over stokk og stein, sier Gashi, som venter på å sone en 18 dagers fengselsstraff for råkjøring. Overfor TV 2 Nettavisen innrømmer han at han hadde planene klare for svar på tiltale overfor Åråsen-publikumet:

- Jeg hadde bestemt meg for å løpe bort til Kanarifansen og gjøre hammerbevegelser hvis jeg scoret. Dessverre fikk jeg ikke sjansen til det, sier en lattermild Gashi, som takker Klanen for den umiddelbare støtten da Kanarifansen startet mobbingen.

- Det hjelper veldig å få full oppbacking av 3000 egne på bortebane.

Provoserte
Om Gashi klarte å holde hodet kaldt overfor Lillestrøm-supporterne, kokte det til slutt over i duellen med Kasey Wehrman. Etter at Gashi åpnet friskt for Vålerenga, ga Lillestrøm-trener Uwe Rösler Wehrman klar beskjed om å fotfølge Gashi.

56 minutter ut i oppgjøret hadde Gashi fått nok – og kjeftet på seg gult kort. Etterpå fortsatte knuffingen de to imellom, og Gashi mer enn antyder at Wehrman forsøkte å fremprovosere et rødt kort.

- Det kunne virke sånn etter at jeg fikk det gule kortet. Før det synes jeg Wehrman var fair, men etterpå var han litt ufin, hevder Gashi.

Wehrman bekrefter da også langt på vei Gashis mistanker.

- Så det ut slik fra tribunen? Da får du nesten dømme selv, sier Wehrman til TV 2 Nettavisen med et lurt smil.

Skryt fra Rösler
Australieren sto uansett frem som en gigant på Åråsen. Etterpå vanket det velfortjent skryt fra trener Uwe Rösler:

- Kasey gjorde en veldig god jobb med Gashi, fastslår Rösler, som er imponert over måten Wehrman har hevet seg på denne sesongen.

- Han har slanket seg ti kilo og blitt en meget viktig spiller for oss. Han er inne i sin siste sesong av kontrakten med Lillestrøm, og har nok skjønt at det er på tide å vise seg frem, sier Rösler.

Temperamentet og den tøffe spillestilen har imidlertid overlevd Wehrmans forvandling. Selvfølgelig pådro han seg et gult kort mot Vålerenga også – etter 88 minutter. Da hadde Ardian Gashi forlatt banen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.