RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gashi og Bjørnsson fra start

Sist oppdatert:
Ardian Gashi og Armann Bjørnsson spiller fra start mot Odd i kveld.

Etter at Rosenborg søndag tok tre poeng mot Lyn, har de en ledelse på fem poeng på Brann foran kveldens oppgjør på Stadion. Det betyr at Brann må ta tre poeng mot Odd for fortsatt å være med i gullkampen. Selvsagt er det teoretisk mulig å vinne selv med tap i dag, men fem poeng kan lett bli for mye å ta igjen på fire kamper.

Ikke uventet spiller både Armann Bjørnsson og Ardian Gashi fra start i dag. Bjørnsson tar plassen til Kristjan Sigurdsson, som må sone karantene. Dermed er det duket for en re-debut for Bjørnsson på Stadion. Også Charlie Miller soner karantene, og Gashi tar hans plass på høyrekanten.

Brann stiller ifølge brann.no med følgende elleve spillere fra start:

Håkon Opdal, Bjørn Dahl, Armann Bjørnsson, Olafur Bjarnason, Erlend Hanstveit; Ardian Gashi, Martin Andresen, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen, Robbie Winters og Bengt Sæternes.

God statistikk
Foran kveldens viktige oppgjør på Stadion, kan Brann-spillerne i alle fall hente selvtillit fra statistikken. Ifølge Brann.no har ikke rødtrøyene tapt på de siste sju oppgjørene mot Skienslaget.

De siste ti kampene mellom lagene på Brann stadion har gitt Brann fem seire, fire uavgjorte og bare ett tap. Kampene har dessuten vært målrike - i snitt er det scoret 3,8 mål per kamp på disse kampene.

Tar vi med også bortekampene i Skien, har de siste ti oppgjørene uansett bane mellom de to lagene endt med fem Brann-seire, tre uavgjorte og bare to Odd-seire. I snitt har det da vært scoret 2,9 mål per kamp, ifølge Brann.no.

Men når de to lagene går ut på Stadion i kveld, er statistikken bare tall. Skal gullet havne i Bergen i år, MÅ Mjeldes gutter hente hjem seieren i dag.

iBergen.no følger selvsagt kampen fra klokka 19.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere