RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Gashi valgte Vålerenga

Sist oppdatert:
Ardian Gashi var ønsket av halve Tippeligaen. Fredag bestemte han seg for å spille for Vålerenga neste sesong.

Gashi har vært Norges mest ettertraktede spiller de siste månedene. Fredag var det slutt på spekulasjonene. Gashi vil fortsette i Vålerenga.

- Jeg har sagt til Vålerenga at jeg ønsker å spille for dem. Nå er det opp til Ørn Horten og Vålerenga å bli enige om overgangen. Så sant jeg så blir enig med dem om min personlig kontrakt, så ønsker jeg å spille for dem neste år, sier Gashi til TV 2 Nettavisen.

- Tror jeg utvikler meg videre her
Han har vært ønsket av Rosenborg, Tromsø, Fredrikstad, Molde, Ham-Kam og Lyn.

- Hvorfor ble det Vålerenga?

- Det er en totalvurdering. De beholdt plassen i Tippeligaen. Kjetil Rekdal ser ut til å fortsette. Og jeg har hatt en veldig bra utvikling i klubben. Jeg er helt sikker på at jeg kan utvikle meg videre her. I tillegg betyr familiesituasjonen mye. I Oslo har jeg samboer og familie i nærheten, sier Gashi.

- At vi gikk videre i UEFA-cupen var også en fordel. I tillegg er det helt fantastisk å spille for Klanen. Norges beste supportere, legger han til.

Har imponert
Gashi scoret ett mål på 14 kamper for Vålerenga denne sesongen. Han spilte ikke nok kamper til å komme med på TV 2 Nettavisens spillerbørs, men med et snitt på 5,2 i de kampene han spilte, ville han plassert seg på 11. plass.

- Vi er veldig fornøyd med at Ardian valgte oss. Han var en ufattelig viktig brikke for oss å få på plass, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere