En innholdsrik runde i Eliteserien er ferdigspilt, og flere av de største kanonene gikk på forsmedelige tap.

Rosenborg fikk bank av Strømsgodset på Marienlyst, og drammenserne ledet 3-0 allerede til pause i søndagens kamp.

Etter oppgjøret har både RBK-spiss Noah Holm og Kjetil Rekdal påpekt at laget hadde en alt for dårlig oppvarming før kampstart på Marienlyst.

- Det var en dårlig oppvarming, og vi hadde en dårlig oppvarming i Sarpsborg og. Da var vi på bakpå i en halvtime, og da blir kampen avgjort i første omgang, sa Rekdal til Nidaros.

Uttalelsene får Discovery-ekspert Christian Gauseth til å reagere i denne ukens episode av «Sesongkortet».

- De kommentarene er bare tull og rør. Det at oppvarmingen skal være en avgjørende faktor for det som skjedde i Drammen, nei, vær så snill.

Les også: Rosenborg-nedtur borte mot Strømsgodset: - Fryktelig

- «Koksgrått»

Rosenborg har scoret fire fattige mål og sluppet inn seks. Gauseth lar seg ikke imponere nevneverdig av det:

- Det er ikke sånn at jeg gleder meg til Rosenborgs kamper, når jeg ser at det er dem jeg skal se i reprise. Det er rett og slett ganske «koksgrått», og et lag som sliter med å skape sjanser.

Og fortsetter:

- Nå må de slutte. Dette er Rosenborg. Det ligger helt andre premisser som en klubb som Rosenborg, så man må stille høyere krav til det de leverer for øyeblikket.

Ny episode

Vikings vanvittige snuoperasjon blir også et naturlig tema, og panelet ser nærmere på problemene til Molde.

Han avslører også hvordan innboksen så ut etter tiraden han hadde mot Bodø/Glimt og Ulrik Saltnes etter hendelsen i Stavanger.

Den tidligere Mjøndalen-kaptein får også spørsmålet om nivået i norsk toppfotball for tiden, etter en rufsete start for de fleste lagene i ligaen.

Episoden kan du både se og høre i vinduet øverst!