Sarpsborg 08 - Sandefjord 4-3

Sarpingene leverte en vanvittig prestasjon da de maktet å sikre tre poeng mot Sandefjord, til tross for at laget spilte med én mann mindre i over en omgang. 

Sisteskansen Simen Vidtun Nilsen ble sendt i dusjen etter å ha tatt ballen med hendene utenfor 16-meteren, men Serge-Junior Ngouali ble matchvinner med sin 4-2-scoring som ga tre imponerende poeng. 

- Det er helt utrolig å se Sarpsborg-lagets moral i denne kampen. De løper for hverandre, kom det fra Discovery-ekspert Christian Gauseth. 

Les også: HamKam sikret råsterkt poeng mot Molde

Tidlig rødt kort 

Hjemmelaget fikk en drømmestart på oppgjøret da danske Mikkel Maigaard trillet inn både 1-0 og 2-0, før det gikk fra himmel til helvete på kort tid for sarpingene. 

Først scoret Alexander Ruud Tveter mot gamle lagkamerater, før 08s sisteskanse Simen Vidtun Nilsen tok ballen med hendene utenfor 16-meteren. 

Handlingen resulterte i direkte rødt kort, og én mann mindre for hjemmelaget med over en omgang igjen av kampen.

Les også: Wikheim avgjorde Stockholm-derby

Innbytter Leander Øy fikk en marerittdebut på øverste nivå, da Deyver Vega banket inn 2-2 på lekkert vis. Det skulle derimot vise seg å tenne en ny gnist hos Sarpsborg. 

- Utrolig

For med ti mann på banen tok blåtrøyene tak i kampen, og fikk et straffespark som Anton Salétros ekspederte inn. Vondt ble til verre for bortelaget da Serge-Junior Ngouali plasserte inn 4-2, etter en glimrende Sarpsborg-kontring. 

- Det er helt utrolig å se Sarpsborg-lagets moral i denne kampen. De løper for hverandre, kom det fra Discovery-ekspert Christian Gauseth. 

Les også: Eksperten med dyster PSG-spådom: – En bjørnetjeneste

Mohamed Ofkir gjorde sitt for å skape nytt liv i kampen med en scoring fra distanse, men reduseringen holdt ikke til poeng.