Gå til sidens hovedinnhold

Gavedryss til City-ansatte da Aguero tok farvel

Sergio Aguero delte ut dyre gaver til alle ansatte i Manchester City.

Tidligere denne uken ble det bekreftet at stjernespissen Sergio Aguero slutter seg til Barcelona etter ti sesonger i Manchester City.

Argentineren har vært blant klubbens best betalte spillere det siste tiåret, og han var ikke sparsom med avskjedsgavene, skriver The Athletic.

Klokker og bil til støtteapparatet

Ifølge nettstedet fikk hele støtteapparatet på rundt 60 personer en eksklusiv klokke, enten en Hublot eller Tag Heuer, inngravert med teksten «Gracias! Kun Aguero».

Alle medlemmene av støtteapparatet fikk også et lodd i trekningen om Agueros bil, en Range Rover Evoque, som han nylig kjøpte.

Den heldige vinneren ble en av lagets materialforvaltere, med ansvar for lagets drakter, noe som skal ha gledet argentineren stort.

33-åringen skal også ha gitt uvanlig mye til pengepotten som spillerne deler ut til støtteapparatet før jul.

Spiste lunsj med Pep

Da han ble presentert som Barcelona-spiller avslørte han at Manchester City-trener Pep Guardiola anbefalte ham å fortsette karrieren på Camp Nou.

- Etter at vi vant tittelen spiste jeg lunsj med Pep, og han fortalte meg at jeg sluttet meg til den beste klubben i verden. Vi vet alle at Barcelona er den beste klubben i verden, så jeg mener jeg har gjort et glimrende valg.

- Det er et steg framover i min karriere. Jeg er veldig fornøyd, og forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget med å vinne trofeer, sa Aguero.

Barcelona måtte nøye seg med tredjeplass i La Liga forrige sesong. I Champions League ble det en skuffende exit i åttedelsfinalen mot Paris Saint-Germain.