*Nettavisen* Sport.

Gavekort til Vålerenga

De gule kortene satt løst i søndagens oppgjør mellom Brann og Odd Grenland. Morten Fevang, Espen Hoff og Oliver Occean må alle stå over den dramatiske serieavslutningen mot VIF neste helg.

24.10.05 10:03

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): BRANN-ODD GRENLAND 2-2: Morten Fevang, Espen Hoff og Oliver Occean pådro seg nemlig alle gule kort i søndagens oppgjør mot Brann, og må stå over den siste seriekampen for sesongen mot Vålerenga neste helg på grunn av karantene. I tillegg har Fernando de Ornelas én kamp igjen av karantenen sin.

Vålerenga kjemper som kjent om seriegullet, og møter dermed et svekket Odd-mannskap i Skien neste helg.

- Ingen dramatikk
Men Arne Sandstø vil ikke være med på at Odd har kommer til å gi Vålerenga en hjelpende hånd i kampen om gullet av den grunn.

- Jeg ser ikke den store dramatikken i det. Vi har ikke spilt med samme mannskap i to kamper på rad hele sesongen. Og i kampen mot Vålerenga blir det fullt hus i Skien, og vi har masse prestisje å spille for, slår Sandstø fast overfor TV 2 Nettavisen.

- At disse tre er ute, betyr bare at andre får sjansen til å vise seg frem, hevder Odd-treneren.

Trist Occean
Oliver Occean sier det er trist at han ikke får spille mot Vålerenga.

- Det er en kamp jeg hadde veldig lyst til å spille. Det er siste kamp for sesongen og vi har sjansen til å snyte Vålerenga for gullet. Rett og slett utrolig leit og bittert, sier han.

- Hva synes du om det gule kortet du fikk?

- Jeg får si ingen kommentar. Jeg ønsker ikke å snakke om dommeren. Da kommer det bare i avisene, og så kan jeg få fotballforbundet på nakken, svarer Occean.

Arne Sandstø er imidlertid mer snakkesalig om innsatsen til dommer Brage Sandmoen.

- Han dømmer for inkonsekvent. Han ga våre spillere gule kort for situasjoner Brann-spillerne slapp unna. Brann burde hatt minst fem gule kort til, sier Sandstø.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag