Gå til sidens hovedinnhold

Gaveløp for Faksen

Det finnes ingen sikre vinnere innen travet, men normalt taper ikke Bork Faksen på Biri i kveld.

Sportspills meny søndag:
V64 Boden: Vi stoler på Robban!
Oddstips 1: Lillestrøm er i siget
Oddstips 2: Brann gir bort seieren
Tippetips: Taper RBK seks på rad?

Tippeligaen: Skaderapport
Tippeligaen: Dramatikk i siste runde
Premier League: Helgens runde
Premier League: skaderapport

Det er nok å ta tak i for de norske spillerne også denne søndagen, og det hele starter opp med spill til Jägersro galopp med V4 og V5-spill før Boden overtar med V64-spill på ettermiddagen i Sverige.

Til løpene i Norge kan det spilles V5 til Harstad på ettermiddagen før Biri serverer dobbel V5 på kvelden, og vi har tips til Boden i Sverige og på Biri her hjemme.

Vi har to meget spennende V5-spill å se frem til på Biri i kveld, og selv med en storfavoritt i boet i begge spillene kan det være meget fine penger på gang til de som klarer å prikke fem rette. Vi ser ingen grunn til å gå i mot storfavoritten 4 Bork Faksen i V5A-4/V5B-1, og anser det for å være et godt holdepunkt i begge rebusene.

7-åringen stå uten seier i raden, men så har han også vært ute i tøffe lag hele veien nå på slutten uten å ha gjort seg bort. Klart enklere i mot ved denne anledningen, og den lange distansen på 2600 meter skal kan takle klart bedre enn sine konkurrenter. Fikk sølv på 28.0 full vei sist han gjestet dagens arena, og i kveld tror vi det blir seier.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 4 B: 3-1-7-8-12 C: 2-11-5-6-9-10

Innleveringsfrister Biri
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 2100 meter autostart, monte!
Et monteløp for varmblodshester innleder denne rebusen, og vi synes fem hester hever seg litt over mengden. En rekke gode løp i denne grenen har 5 King Of My Heart gått, og da setter vi 7-åringen fremst. Tredje på fine 16.0 full vei bak gode Moon Dreamer & Co i den siste starten, og i kveld bør seierssjansene være gode.

Det gikk veldig fine rapporter på 1 Illuminato Winner L. i den siste starten, men 4-åringen tok aldri travet ned startsiden den gangen. Autostart er trolig en fordel nå, og han må regnes tidlig. En god montehest er 9 Dazzling Lionel snakk om på sitt beste (fått løp i kroppen), mens 2 Our Fame og 7 Rolling Star får stå som to outsidere.

Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 1-9-2-7 C: 4-8-3-6-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2, 2100 meter autostart
Vi støter på et litt åpent varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen, men vi synes tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet. En herlig type er 8 Ultimate Rock snakk om, og 4-åringen skal ha en topp vinnersjanse. Toer på 18.4 full vei i den siste starten (som vår banker), og Steinlager-sønnen gikk en sterk siste 700 ved den anledningen. I debutløpet nest sist ble det overbevisende seier.

Vi synes 5 Beatrice B.R. har gjort et fint intrykk så langt, og i den siste starten ble det seier på fine 18.0 full vei. Sporet er fint i kveld, og vi tror på en topp vinnersjanse på ny. Det er intet å utsette på kapasiteten til 12 Dumdummaid, og vi synes søsteren til selveste Maid For Tag må tilmåles solide vinnersjanser direkte etter lang pause.

Vår rangering V5A-2: A: 8 B: 5-12 C: 6-4-1-11-2-3-7-9

V5A-3, 2100 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette kaldblodsløpet i lavt grunnlag i den tredje avdelingen (maks fire), og fremst setter vi 9 Vikan Balder. Trønderne pleier å hevde seg godt når de tar turen østover, og kapasiteten på 5-åringen er fin. Fjerde på 32.2 full vei i den siste starten, og ny kusk Gunnar Austevoll er neppe noe minus.

Vunnet to av fem løp i år har 5 Finnskog X.O. gjort, og i den siste starten var han totalt overlegen i et billig lunsjløp på 33.2 full vei (solid vinnersjanse på ny). Svak i den siste starten var 7 Bekk Balder, men tilbake i slag skal 4-åringen være tidlig aktuell. Bedre enn raden er 1 Tara Linnea, og 6-årshoppa får stå som en outsider.

Vår rangering V5A-3: A: 9 B: 5-7-1 C: 4-11-10-3-8-6-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2, 1609 meter autostart
Vi synes dette sprintløpet for varmblodshester ser vidåpent ut på forhånd, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering på samtlige spilleforslag. En spennende start i ny regi gjør 4 Ulixes, og 4-åringen står helt perfekt til. Kapasiteten er veldig fin på Angus Hall-sønnen, og vi synes har må tilmåles soldie vinnersjanser direkte etter litt pause.

Uforandret fin form holde 6 F.P. Asset, og distansen i kveld trekker 4-åringen fordel av. Fjerde på 17.3 full vei i den siste starten bak gode hester, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld. Varslet form i den siste starten gjorde 2 Sunray Shadow, mens 5 Hot Gun, 8 Beak`s Mr. Toby og 10 French Open også må vurderes tidlig i dette åpne løpet.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 4 B: 6-2-8-5-10 C: 3-7-9-11-1-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5B-3, 2100 meter voltestart
Et kaldblodsløp i lavt grunnlag venter oss i den tredje avdelingen i B-spillet, og vi synes det skiller veldig mye på kvaliteten på deltagerne i dette løpet. Positiv til sølv på 34.3 full vei i den siste starten var 6 Holt Kvikk, og i kveld kan det bli seier. Et fint prøveløp på 36.1 full vei gikk 4 Bjørvang Prinsen, og 5-åringen er seiersaktuell.

Det var en 34-tid 2 Lykkje Elise galopperte vekk i den siste starten (var klar tredje når galoppen kom), og etter litt pause synes vi 3-årshoppa er verdt litt oppmerksomhet denne gangen. Det er ikke godt å si hva 3 Romeriks Jerva kan (prøveløp på enkle 40.0 tilbake i juli), og vi krysser av for Åsajerven-datteren på vårt største spilleforslag.

Vår rangering V5B-3: A: 6 B: 4-2-3 C: 11-12-5-9-10-1-7-8

V5B-4, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester støter vi på i den fjerde avdelingen i B-spillet, og stor favoritt til å vinne blir naturlig nok 7 Jarli Odin. Vunnet fem av syv løp i pr, og i den siste starten gikk 4-åringen et kruttsterkt løp til sølv på 30.0 full vei i et V75-løp. Vi garderer ikke på lillebongen, men spor syv på en sprint på dagens arena er ikke gull.

Da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag, og en meget spennende start gjør 5 Jørnstu Vilja. Veldig fine fartsressurser der i gården, og hun er matchet i tøffe årgangsløp nå på slutten (Eirik Høitomt opp i kveld!). Spennende etter pause er 12 Bleiklijoker`n, mens både 3 Karmøy Juni og 10 Fiks også er snakk om to outsidere.

Vår rangering V5B-4: A: 7 B: 5-12-3-10 C: 9-1-6-4-8-11-2

V5B-5, 1609 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er veldig mange i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og i dette løpet er det snakk om en kjapp sprint. Vi tror 11 Thai Merlot er best på kapasitet, og dagens arena tror vi vil passe den litt usikre hoppa veldig bra. Matchet i tøffe lag hele veien i høst, og vi bankerspiller til fine odds i DD-spillet.

Strålende form i høst har 9 Northern Territory vist (hhv sølv og fjerde bak gode hester før han hoppet seg vekk i et monteløp i den siste starten), og i kveld blir 7-åringen kuskeforsterket med Gunnar Austevoll. Av de bedre skal helt klart 4 Nozler være (ikke som best sist), men her er det bare å krysse i vei så langt lommeboken rekker.

Vår rangering V5B-5: A: 11 B: 9-4-2-3-8-10-12 C: 1-5-6

Kommentarer til denne saken