RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Gavmilde julenisser i Chelsea

Sist oppdatert:
Chelseas forsvar holdt døgnåpent andre juledag, og Charlton takket høflig ja til alt de fikk servert. Det var ikke rent lite.

CHARLTON - CHELSEA 4-2: - Vi ga dem for mange sjanser til å score. De endte med fire mål, men kunne scoret flere, konstaterte en skuffet Claudio Ranieri overfor Sky Sports etter nederlaget.

Bare to tap igjen
- De åpnet veldig, veldig bra. De scoret umiddelbart. Det ble vanskelig. Vi utlignet og de scoret igjen i begynnelsen av andre, klaget Chelseas manager.

Charlton påførte Chelsea sesongens tredje tap. Ranieri mener en ligamester ikke kan tillate seg mer enn fem tap gjennom en hel sesong.

- Vi kan bare tape to kamper til, mener Ranieri.

Det er vanskelig å forestille seg at det spillet Chelsea vartet opp med på The Valley skal kvalifisere til julebonuser. Charlton sikret seg en billig seier mot et gavmildt Chelsea.

40 sekunder tok det.

Da headet Herman Hreidarsson inn 1-0 til hjemmelaget. John Terry, vanligvis blant de bedre hode- og duellspillerne i ligaen, var uvanlig passiv i duellen med islendingen.

Gavmilde og passive
Like passiv var Marcel Desailly da Matt Holland økte til 2-0 etter en drøy halvtime. Også Holland vant en hodeduell mot en spiller som vanligvis tilhører de beste i ligaen i luftrommet.

I mellomtiden hadde riktignok Chelsea utlignet til 1-1, gjennom nettopp Terry.

3-1 kom da Paolo di Canio fant leketøy i gavesekken til Chelsea. Også her var John Terry merkelig passiv da italieneren la inn til Jonathan Johansson, som trillet ballen inn i det åpne målet.

Åtte minutter ut i andre omgang var det venstreback Wayne Bridges tur til å dele ut en julegave. Bridge valgte Jason Euell som mottaker. Takket være Bridge endte Euell plutselig opp alene med Carlo Cudicini: 4-1.

Innbytter Eidur Gudjohnson satte inn kampens siste mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere