RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gazza: - Flere spillere bruker kokain

Foto: SCANPIX/EPA/Nick Potts
Paul Gascoigne hevder det ikke bare er Adrian Mutu som har brukt kokain blant spillerne i Premier League. - Og disse må be om hjelp, fastslår han.

Den tidligere landslagsspilleren for England sier i et intverju med Sky Sports at det finnes flere andre spillere enn Adrian Mutu som har et alkoholproblem eller narkotika-problem i Premier League.

- Jeg vet flere har brukt og bruker både kokain og drikker store mengder alkohol, påstar "Gazza", som selv er tørrlagt alkoholiker og tidligere kokainmisbruker.

- Men disse spillerne bør, før det kommer ut i avisene, gå til spillerforeningen og spørre Gordon Taylor om hjelp. De tilbyr å betale for en behandling, sier Paul Gascoigne.

Forsvarer Mutu
Han forsvarer doptatte Adrian Mutu, som ble sparket av Chelsea etter å ha innrømmet bruk av kokain.

- Jeg synes synd på gutten. Jeg har hatt mine problemer selv, og fikk en ny sjanse. Det bør Mutu også få. For min del var managere som Walter Smith og Bryan Robson til stor hjelp for meg - de ga meg hjelp og nye muligheter, fastslår Gascoigne.

- Jeg er glad for at jeg tok i mot hjelp, og det bør andre spillere som har vært i eller er i min situasjon også gjøre. De bør få nye sjanser, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere