RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gazza: - Så ut som et lik

Foto: Pete Norton / Getty Images
Sist oppdatert:
Fotballegenden forteller om rusinnleggelsen.

I begynnelsen av februar kom meldingen om at fotballegenden Paul «Gazza» Gascoigne mottok intensivbehandling fordi indre organer sviktet.

- Gazza ser dårlig ut. Han er mye verre enn han var, og han trenger desperat hjelp, fortalte en kilde til The Sun på det tidspunktet.

Gazza har tilbrakt den siste tiden på en rehabiliteringsklinikk i Phoenix i USA, men er nå hjemme igjen i England.

Søndag stilte fotballegenden opp til et intervju hos The Suns søndagsutgave, der han forteller at han var døden nær.

- Jeg trodde jeg var på vei bort. Jeg så ut som et lik. Jeg var et totalt vrak, sier han til The Sun, ifølge BBC, som er en av flere britiske medier som har gjengitt deler av intervjuet.

LES OGSÅ:Paul «Gazza» Gascoigne har vært i Nettavisens artikkelserie «Sportens legender».

- Leger som hadde brukt hele sine karrierer på å behandle alkoholikere, sa at min tilstand var den verste de noen gang hadde sett. Jeg var stappet med flere rusmidler enn noen annen pasient. Tre leger trodde jeg ikke ville berge livet. Det har inspirert meg til aldri å la dette skje igjen. Jeg har kommet igjennom dét - døden. Jeg var død, sier Gazza til The Sun, ifølge Daily Mail.

Gazza har slitt mye med rusmisbruk etter at han la fotballskoene på hylla, og har flere ganger vært på avrusning. Nå håper den tidligere engelske fotballspilleren at han har kommet seg forbi rusproblematikken en gang for alle.

Annonse: Vinn tidenes fotballtur i Eurojackpot!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere