Gå til sidens hovedinnhold

General Normark vant krigen

KRÅMYRA STADION (TV2 Nettavisen): Ivar Morten Normark gikk ut før kampen og skrev i kampbladet at oppgjøret mot Lillestrøm var KRIG. Og Normark sto igjen som seierherre på slagmarken.

AALESUND - LILLESTRØM 2-1: KRIG!!!!! Stod det i dagens kampprogram og krig var det publikum fikk se på Kråmyra stadion.

KAMPFAKTA OG SPILLERBØRS

Kjempet

Et meget godt hjemmelag kjempet Lillestrøm ut av stilen i første omgang. Ivar Morten Normark, som så første omgangen fra naturtribunen med vanlige tilskuere, var strålende fornøyd.

- Vi visste at Lillestrøm er et fysisk sterkt lag. Derfor hadde vi fokusert på at de ikke måtte komme til sjanser i denne kampen. Et så fysisk sterkt lag som Lillestrøm trenger ikke mange sjansene for å score mål, sa Normark.

Hans kollega i Lillestrøm var slett ikke fornøyd etter kampen.

- Hver spiller må gå i seg selv. Det spillerne presterer i første omgang er elendig, sa en sint Erlandsen etter kampen. – Det er et par enkeltspillere som skuffer meg enormt i første omgang. Det var for lite trykk, bevegelse, vi var for puslete og ble løpende mye etter ballen, fortsatte Erlandsen som sa at de er ute av medaljekampen med dette tapet.

Lykkelig Hoseth

Eirik Hoseth, som nylig hadde blitt far til ei jente, fikk æren av å score Aalesunds første mål.

- Jeg er svært fornøyd med målet mitt i dag. Jeg tok ned ballen på hjørnet av sekstenmeteren, rundet en forsvarsspiler, fikk all verdens med tid og bare la den i hjørnet, smilte Hoseth.

Han var meget fornøyd med det laget presterte i første omgang.

- Nå skal vi fortsette å spille bra hjemme, og vi skal overbevise borte, forklarte Hoseth.

Jevnt i bunnen

- Vi har mange arbeidsoppgaver igjen. Vi har blitt bedre og bedre for hver kamp som vi har spilt. Vi er dessverre ikke gode nok til å vinne mange kamper, men vi har bevist at vi er gode nok til å spille jevnt mot alle lagene, sa Normark.

- Vi er ikke på trygg tabellplassering enda, men vi skulle nesten tro at spillerne trodde det, sa Erlandsen, som mener at 28 poeng langt i fra er nok for å berge plassen i eliteserien

Bodø Glimt neste for Aalesund

-Vi skal ut mot Bodø Glimt neste kamp. Vi får håpe at Rosenborg har gjort de møre i beina, smile Normark. –Bodø er et lag som vi har spilt mot tre ganger i år og tapt alle. Vi har heller ikke scoret mål mot de. Dette må vi gjøre noe med, fortsatte Normark

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året