RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Generalen er sjef

Sist oppdatert:
Knebler General Garsong Ice Cool Lady? Se våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V5 på Sørlandet

Det ligger an til en durabelig fight mellom de to stallhestene til trener Kåre Refsland. Nettavisen tror Generalen er best.

Det ligger an til flere fine dueller på Travparken i dag. Allerede i v5-innledningen kommer Kjell Håkonsens nye seiersmaskin Tronjatrym ut som stor favoritt. Vi tror imidlertid han får mer kamp enn han setter pris på av lillebroren til selveste Moe Odin.

Den andre avdelingen er en langt svakere affære og vi sper på med flere kryss.

I V5-3 blir innersporets Trø Spika altfor stor favoritt. Nettavisens førstevalg og banker på den minste samlebongen blir adskillig mindre spilt. Les om denne her .

Også i den fjerde avdelingen går vi mot strømmen og dropper de to favorittene. Vi spiller to hester som står dårlig til spormessig, men som vi likevel tror gjør opp om seieren.

Vår hovedbanker kommer i V5-finalen og heter General Garsong. Vi tror Refsland-traveren er bedre enn sin stallkompis Ice Cool Lady og avgjør dette til sin fordel.

Vi spiller denne gang samlebong på de to største forslagene. Taper Tronjatrym og Trø Spika kan det bli riktig så fine penger dersom resten av samlebongene sitter.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere