Gå til sidens hovedinnhold

George kobler av med hiphop

Strømsgodsets Christer George er lidenskapelig opptatt av musikk.

Har du et spesielt fotballminne fra Groruddalen?

Som femåring ble jeg med storebror på Groruddalen fotballskole. Jeg var egentlig for ung til å være med, men tok sjansen likevel. Det var moro å spille mot gutta som var litt eldre. Allerede da visste jeg at det kom til å handle om fotball.Hva er det største du har opplevd som fotballspiller?

Champions League-eventyret med Rosenborg. Stemningen var alltid god, masse fans, gode spillere og store stadioner. De kampene hadde alt. Kampen mot Paris Saint-Germain i 2000 var spesiell for meg. Jeg scoret to mål.Hva er det verste du har opplevd som fotballspiller?

Som unggutt i Skeid opplevde jeg rasisme. Vi var flere innvandrere på laget, og noen motstanderne hadde en tendens til å slenge mye dritt. Det er dårlige minner jeg helst ville vært foruten.

Hva synes du om sesongen hittil?

Det har gått som forventet. Vi sliter borte, men spiller godt i Drammen. I høst har det endelig løsnet for min egen del. Nå håper jeg formen holder seg.Hvor havner Godset i årets serie?

Jeg håper vi klarer å kjempe oss til en 7. eller 8. plass.Hva er dine styrker på banen?

Løpskraft, bevegelse og målteft.Har du noen svakheter?

Jeg kan bli en mye bedre ballvinner enn det jeg er i dag. Har også en tendens til å slurve med detaljene.Hvem er favorittspilleren din?

Har alltid hatt sansen for spillere som Ronaldinho, Zidane og Kaká, men ingen er som Pelé. Han er min favorittspiller.Hvem er den beste spilleren du har møtt?

Med RBK møtte vi Juventus i Champions League. Alessandro Del Piero var utrolig god, og han kjørte karusell med flere av oss. Han var god teknisk og hadde et lavt tyngdepunkt.Hva drømmer du om å oppnå på fotballbanen?

Nå er målet å holde seg skadefri og spille så lenge som mulig. Jeg har erfaringen, og vet hva som skal til for å lykkes. Jeg er alltid ute etter å utvikle meg.Har du drevet med andre idretter?

Jeg spilte håndball i Ammerud, men det var aldri noen tvil om at fotball var tingen. Håndballkarrieren var kort.Har du et tips til unge spillere?

For å få til det man ønsker må man ha troen på seg selv. Tror man ikke, skjer det ingenting.